EFRI u svijetu poslovnih prilika

EFRI u svijetu poslovnih prilika

Centar za karijere Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci poziva vas na panel raspravu "EFRI u svijetu poslovnih prilika" na kojoj će članovi ALUMNI EFRI zajednice podijeliti svoje iskustvo studiranja, uključujući i priču o uključivanju na tržište rada nakon završetka studija, a upoznati će sve sudionike o mogućnostima razvoja karijera koje se nude u organizacijama u kojima su zaposleni. 
 
U ponedjeljak, 19. prosinca 2022. godine s početkom u 15.15 sati u pubu Bačva (Dolac 8, 51000 Rijeka), pridružit će nam se Damir Balenović iz Jadran hotela, Duško Rodić iz Erste Banke, Aleksandra Ignatoski iz Aestus grupe i Božena Baljak iz poreznog savjetovališta Jakovljević - Kušeta. Panel raspravu vodit će Ivana Jukić. 

Događaj je namijenjena je isključivo studentima preddiplomskog i diplomskog studija Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Nakon panel rasprave slijedi zajedničko druženje uz domjenak. Zbog veličine prostora broj studenata je ograničen. Prijave se zaprimaju do popunjena predviđenih mjesta putem elektroničke pošte karijere@efri.hr.  

Cjelokupno događanje održava se kao dio aktivnosti unutar EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR". Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020." o kojem možete više doznati ovdje.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više