Excell Cezar

Excell Cezar

U sklopu EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira program za razvoj digitalnih vještina.


Cilj programa je polaznicima prikazati mogućnosti rada Excela, od osnovnih do naprednijih funkcija/formula koje se koriste u poslovanju. Na konkretnim primjerima biti će prikazan rad i mogućnosti samog programa.

 

Program će se održati od 3. do 5. studenog 2021., u terminu od 16 do 20 sati. Program se u potpunosti održava u online obliku, putem aplikacije Zoom te je namijenjen isključivo studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.


Sadržaj programa:

·         Uvod u Excel; Rad s podacima; Organizacija radne knjige

·         Nizovi podataka; Oblikovanje tablica; kopiranje, premještanje, lijepljenje, posebno lijepljenje

·         Formule i funkcije (SUM, MAX, MIN, AVERAGE, COUNT)

·         Apsolutna i relativna adresa ćelija, funkcije (ROUND, IF); Grafikoni

·         Prikaz i ispis radne knjige; Imenovanje ćelija; Sortiranje, filtriranje, napredno filtriranje

·         Uvjetno oblikovanje; Tekst u stupce

·         Funkcije SUMIF, COUNTIF, VLOOPUP, Funkcije datuma i vremena

·         Matematičke, logičke i funkcije za tekst

·         Zaokretne tablice i Zaokretni grafikon.

 

Predavač: Loris Rašpolić, mag. educ. math. et inf. - Koordinator obrazovnih programa u Centru za tehničku kulturu Rijeka

Broj sudionika je ograničen, a prijave se zaprimaju do 28. listopada 2021. ili do popunjenja mjesta putem online obrasca dostupnog OVDJE. Pravo prednosti sudjelovanja imaju studenti koji nisu sudjelovali u prethodnom programu digitalnih vještina održanom u svibnju 2021. U slučaju većeg broja prijava, kreira se lista čekanja.

VAŽNO: svi studenti koji odslušaju minimalno 80% sadržaja, dobivaju potvrdu o pohađanju programa.

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više