FocusON 2018. godine

FocusON 2018. godine

Drugu godinu za redom, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere, Studentski zbor EFRI i SZ UNIRI, organiziraju veliku studentsku konferenciju: "FocusON".

Sudionici će na jednome mjestu imati priliku doznati sve o mogućnostima koje im se nude kroz stručnu praksu i ostale poslovne mogućnosti u poduzećima-partnerima Fakulteta. Održat će se i networking s poslodavcima tijekom lunchbreaka, gdje će im svi zainteresirani moći osobno postaviti pitanja pa možda i ostvariti svoju prvu poslovnu suradnju.
 
U sklopu programa konferencije, sudionici će doznat kako napisati poslovni plan, organizirati event i još mnogo toga.

Također, po prvi puta, u suradnji sa studentskom udrugom ESN Rijeka, održat će se panel na engleskom jeziku u kojem će se predstaviti sve mogućnosti i koristi međunarodnih razmjena, a studenti i ALUMNI članovi će reći nešto više o svojem iskustvu koje im je obogatilo život i osiguralo stjecanje brojnih znanja i vještina.

Kao i do sada, uz niz zanimljivih priča iz poslovnog svijeta, pripremili smo i brojne nagrade za one sretnije ruke.

Dođite i pridružite nam se 13. travnja u dvorani Aneks.
 
Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorena putem online obrasca dostupnog ovdje.
 
Ovogodišnji program FocusON konferencije:
 
 
 
 
Vidimo se!

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se