Humanitarne aktivnosti


1. EFRI humanitarna trail utrka okupila 150 trkača na Kastvu 
 
 
Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organizirali su prvu EFRI humanitarnu trail utrku dugačku pet kilometara u Kastvu na Crekvini na kojoj je sudjelovalo 150 trkača; od profesora i studenata sa skoro svih riječkih fakulteta pa sve do djece vrtićkog uzrasta. 
 
Prikupljena su znatna financijska sredstva za štićenike udruge CeKaDe koja se bavi socijalnom inkluzijom djece korisnika Socijalne samoposluge. Humanitarna pomoć će se iskoristiti kako bi djeci, korisnicima programa, omogućili vanjskog suradnika/e, stručnu pomoć u njihovom odrastanju. 
 
 
DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI

 
 U organizaciji Ekonomskog fakulteta u Rijeci, ALUMNI EFRI udruge te Gradskog društva Crvenog križa Rijeka održana je se u srijedu 14 studenog 2018. godine akcija dobrovoljnog darivanja krvi.Na darivanje se odazvalo 44 zaposlenika, studenata, ALUMNIja i prijatelja EFRI-a te je prikupljena 41 doza krvi. Akciji je pristupilo dvanaest novih davatelja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Dobrovoljno darivanje krvi organizirano je za sve zaposlenike i nastavnike. Pristupilo je 35, dalo 28 darivatelja krvi, a novih je bilo 8 darivatelja. Akciju je podržao i član uprave Fakulteta, doc. dr. sc. Zoran Ježić, prodekan za preddiplomske studije.
 

 
Get Adobe Flash player

Priprema pozor daruj 2017. godine
 
 
Studenti, zaposlenici i prijatelji Fakulteta cijeli dvanaesti mjesec prikupljali su dobrotvorene priloge za kupnju nove ljuljačke za djecu smještenu u domu za nezbrinutu djecu na Potoku. Naš Dekan, izv. prof. dr. Alen Host i predstavnik Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta, Diego Dekanić  zajedno s "tetema" isprobali su novu ljuljačku i darivali korisnike sa slatkim poklon paketima. 
 
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više