Inozemni MBA kampusi

Inozemni MBA kampusi

 

MBA EES međunarodni semestar kod inozemnih partnerskih institucija

 

MBA Ekonomija Energetskog Sektora (EES) je jedinstven interdisciplinaran MBA studij koji predstavlja spoj međunarodne menadžerske prakse i znanstvenih dostignuća u energetici s izraženom međunarodnom komponentom.

Brojni međunarodni stručnjaci iz svijeta energetike i menadžmenta gosti su predavači u sklopu kolegija na MBA EES. Međunarodni savjetodavni odbor (IAB) pruža Upravi MBA EES studija stručne savjete i strateške smjernice o ključnim strateškim aktivnostima i trendovima na međunarodnoj energetskoj sceni. Članovi IAB-a su redom istaknuti, međunarodno poznati stručnjaci iz energetike i akademske zajednice.

 

MBA EES uspostavio je mrežu međunarodnih partnerskih institucija iz područja energetike koje polaznicima i alumnijima MBA EES pružaju mogućnost boravka na inozemnim institucijama i rada s međunarodnim stručnjacima te sklapanje međunarodnih kontakata.

Boravak na inozemnom kampusu MBA EES partnerske institucije idealan je način spajanja teorije i prakse u međunarodnom kontekstu. Osim što ćete slušati predavanja na partnerskim institucijama i ostvarivati međunarodne kontakte, u sklopu svakog boravka osigurali smo posjete vodećim kompanijama u zemljama partnerima.

 

Boravak na kampusu naših međunarodnih partnera osmišljen je kako bi se obuhvatile specifične teme iz svijeta energetike i menadžmenta, potaknuo networking na međunarodnoj razini te omogućio jedinstveni uvid u vodeće kompanije i njihove projekte.

 

Međunarodni  semestar moguće je provesti na MBA programima naših partnerskih institucija:

 

 

-    Ural Federal University, Ekaterinburg, Rusija

https://urfu.ru/en/international/programs-and-courses/master-programs-in-english/global-energy-business/

 

-    University of Business and Technology, Jeddah, Saudijska Arabija

https://www.ubt.edu.sa/en-us/MBA/MBA-Programs/MBA-Program

 

Universita di Torino, Torino, Italija

https://www.business-administration.unito.it/do/home.pl

 

Bucharest Business School (Romanian-Canadian MBA), Bukurešt, Rumunjska

https://canadian-mba.ro/


 

 

 

POSJET MEĐUNARODNIM ENERGETSKIM KOMPANIJAMA

 

Boravak na inozemnom kampusu po vlastitom izboru, osim sudjelovanja na nastavi i akademskim projektima, pruža jedinstvenu mogućnost interakcije s menadžmentom vodećih međunarodnih i inozemnih kompanija. U sklopu specijaliziranih predavanja od strane uprava kompanija i rada na korporativnim projektima, imat ćete priliku razgovarati s upravama o njihovim pogledima i prilagodbama novim izazovima u svijetu energetike.

 

Boravak na inozemnom kampusu omogućava uvid u drugačije filozofije rada i organizacijske modele, osigurava rad u uistinu međunarodnom okruženju te nudi mogućnost sklapanja novih poslovnih i osobnih kontakata sa stručnjacima iz svijeta energetike na međunarodnoj razini. Ovisno o izabranom semestru i inozemnoj partnerskoj instituciji, polaznici će moći posjetiti razna energetska postrojenja (termo, OIE, nuklearna, hidro, geotermalna, …) kako bi se upoznali s praktičnim ekonomskim i tehničkim aspektima.

 

 

 

Prijediplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više