International Video Pitch Competition 2018

International Video Pitch Competition 2018

Ekonomski fakultet u Rijeci postao je partner na projektu International Video Pitch Competition

Cilj ovog međunarodnog natjecanja je omogućiti studentima predstavljanje poslovnih ideja i dobivanje povratne informacije od odabranih stručnjaka iz prakse, kao i umrežavanje svih sudionika natjecanja.
 
Prijave traju do 19. ožujka 2018., a studenti do tada moraju snimiti video od 2 minute u kojem će predstaviti svoju ideju te pripremiti kratki opis iste.
Važno je za istaknuti kako se natjecanje odvija na nekoliko razina te da prvo i drugo mjesto na lokalnoj razini, osim prolaska u sljedeći krug natjecanja, dobivaju i vrijedne novčane nagrade. 
 
Prvo mjesto 750 USD i drugo 250 USD.
 


Imate dobru ideju? Želite usavršiti svoje prezentacijske vještine na engleskom i steći međunarodno iskustvo? Prijavite se i sudjelujte u ovom međunarodnom natjecanju!

Više informacija potražite na web stranicama: http://ivpitch.pte.hu/ 
 
Predstavljanje natjecanja na Fakultetu će se održati tijekom siječnja 2018., a za više informacija pratite službene web stranice EFRI-a te društvene mreže ili pošaljite svoj upit na karijere@efri.hr.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se