International Video Pitch Competition 2019

International Video Pitch Competition 2019


INTERNATIONAL VIDEO PITCH je međunarodno studentsko natjecanje kojem je glavni cilj omogućiti studentima predstavljanje poslovnih ideja, dobivanje povratne informacije od odabranih stručnjaka iz gospodarstva, razvoj timskog duha i prezentacijskih vještina na engleskom jeziku te umrežavanje svih sudionika natjecanja.
 
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, drugu godinu za redom, ima priliku na međunarodnu razinu poslati dvije najbolje poslovne ideje s lokalne razine.
 
Imate dobru ideju? Želite usavršiti svoje prezentacijske vještine na engleskom i steći vrijedno iskustvo? Prijavite se i sudjelujte u ovom međunarodnom natjecanju!

Prijave traju do 18. ožujka 2019., a studenti do tada moraju na engleskom jeziku snimiti video od 2 minute u kojem će predstaviti svoju ideju te pripremiti kratki opis iste.
 
Na lokalnoj i međunarodnoj razini natjecanja, za najbolje ideje po ocjeni stručnog žirija, osigurane su vrijedne novčane nagrade!
 
Više informacija o cijelom natjecanju potražite na web stranicama IVP-a: http://ivpitch.pte.hu/
 
Molimo sve timove koji se prijave za natjecanje da se jave Dorjani Dodić iz Centra za karijere putem maila: dorjana.dodic@efri.hr kako bi im proslijedila dodatne informacije o natjecanju.
 
OVOGODIŠNJI SUCI IZ GOSPODARSTVA:
 
Dario Zorić,Riječka razvojna agencija PORIN  
 
 
 
 
Duško Rodić, Erste & Steiermärkische Bank d.d.
 
 
 
 
Leonardo Lovričić, Maersk Croatia d. o. o.
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više