Internship USA

Internship USA

O programu INTERNSHIP USA
 
Program stručne prakse u SAD-u nudi priliku svim studentima i mladima koji su nedavno završili studij da se usavrše u svojoj struci, te steknu značajno životno i radno iskustvo.
 
Sudionici programa samostalno biraju vrijeme trajanja programa te vrstu poslodavca. Da li će program trajati 1 ili 12 mjeseci te hoće li budući sudionik raditi u mladom start up ili Fortune 500 poduzeću, ovisi isključivo o njemu!
 
Program nudi praksu u raznim područjima kao što su: marketing, PR, menadžment, financije, hotelijerstvo, turizam, IT i brojna druga.
 
Prijave za program otvorene su tijekom cijele godine, no preporučljivo je prijaviti se 3 do 4 mjeseca prije željenog početka programa.
 
Uz vrijedno životno i radno iskustvo, stjecanje novih znanja, vještina i kompetencija svim sudionicima na raspolaganju će biti i brojne kulturne aktivnosti tijekom trajanja programa.
 
Uvjeti za sudjelovanje u programu
 
Preduvjeti sudjelovanja mogu varirati ovisno o području studiranja i budućoj praksi.
 
Generalni preduvjeti sudjelovanja:
• sudionik mora biti stariji od 18 godina;
• sudionik mora biti student visokog učilišta, fakulteta ili diplomirani student (period od diplomiranja do datuma uključivanja u program ne može biti duži od 6 mjeseci);
• odlično znanje engleskog jezika;
• buduća praksa mora biti povezana s područjem studiranja!
 
 
Zašto se prijaviti?
 
• Program ti nudi mogućnost da stekneš i naučiš nova znanja i vještine, te primjeniš teorijsko znanje stečeno na fakultetu u praktično;
• Tijekom perioda trajanja programa upoznat ćeš američku poslovnu i opću kulturu i njene građane iz prve ruke;
• Program ti nudi mogućnost da živiš i radiš u SAD-u do 12 mjeseci, ali i da iskoristiš dodatnih mjesec dana za putovanje po završetku prakse;
• Sklopit ćeš nova prijateljstva i poznanstva koja će ti zasigurno pomoći pri svladavanju budućih karijernih izazova;
• J-1 viza (koja ti osigurava legalno zaposlenje u Americi) „najlakši" je i najsigurniji način da posjetiš i provedeš nekoliko mjeseci u SAD-u!
 
 
Više informacija na stranicama IntegralEdu: http://www.integraledu.hr/

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više