Iskustva polaznika

Iskustva polaznika

 
 
Boris Borčić, MBA, Energopetrol, Holdina, član Uprave, Bosna i Hercegovina
"U današnje vrijeme kada je poslovno okruženje sve kompleksnije i promjene sve brže bitno je kontinuirano raditi na sebi te se konstantno educirati kako bismo ostali konkurenti na tržištu. Ono što je također bitno je i širiti svoje znanje u više smjerova i struka, a ovaj studij nudi upravo to. Koncept interdisciplinarnosti je najveći adut te sa kvalitetnim programom i stručnim predavačima nudi pogled u ekonomiju i energetiku što ga čini svakako jedinstvenim u regiji. Studij nudi mogućnost upoznavanja i dijeljenja iskustva s drugim polaznicima što obično dovodi do novih poslovnih prilika. Završetkom predavanja ne prestaju aktivnosti jer su voditelji studija predani na održavanju ALUMNI zajednice što daje dodatnu vrijednost samom studiju."
 


Saša Dujmić, MBA, HEP, član Uprave, Hrvatska 
"Studij ekonomije energetskog sektora mi je pomogao proširiti znanja koja su mi neophodna za obavljanje ovako odgovorne funkcije unutar HEP Grupe, a u okviru energetskog sektora čitave regije. Moram naglasit izvrstan pristup voditeljice Studija, a i svih predavača, koji su svim polaznicima omogućili da u jednoj kolegijalnoj atmosferi steknu znanja neophodna za daljnji napredak u karijeri. Ono što bi također naglasio, to su svakako nova poznanstva unutar grupe polaznika, koja će nam svima zajedno, sigurno pomoći u daljnjem radu. Svakako ću Studij preporučit i drugima. 
Uz znanja koja smo dobili na predavanjima, naša neformalna druženja su nam omogućila svima zajedno još neposredniju komunikaciju i podiglo koristi od studija na još veću razinu."
 
 

Tihana Colić, direktorica Gradske plinare Zagreb (GPZ), Hrvatska
"Idealno mjesto spajanja ekonomije i energetike, teorije i prakse, učenja i druženja. Na studiju osim iznimno profesionalnog pristupa voditelja studija tu su i relevantni stručnjaci energetskog sektora kao gost predavači koji svojim nesebičnim djelovanjem u ugodnoj radno/društvenoj atmosferi prenose svoja znanja i iskustva na polaznike. Predavanja se odvijaju u ugodnoj interaktivnoj atmosferi, teme su uvijek prilagođene aktualnim kako globalnim tako i lokalnim događanjima. U sklopu studija organizirani su i posjeti energetskim institucijama, pogonima I postrojenjima kao i neformalna druženja koja smatram iznimno bitnim zbog međusobnog povezivanja polaznika različitih generacija i branši te razmjene znanja i iskustava. Studij bi preporučila i drugima da učvrste svoja znanja i vještine te ukoliko do sada nisu da steknu globalnu sliku i uvide svoju poziciju u energetskom lancu."
 
 

Ivana Grgurev, MBA, Senior Consultant, Deloitte, Hrvatska
"Ovaj Studij je u mnogočemu premašio moja očekivanja. Omogućio je da u izrazito radnoj, ali istovremeno i opuštenoj atmosferi skupim neprocjenjivo teoretsko i  praktično znanje, važno za nastavak moje karijere. Oduševila me primjena interaktivnosti tijekom cijelog studijskog programa. Predavači su pokazali vrhunsko stručno i pedagoško znanje, potičući međusobnu komunikaciju te razmjenu iskustva, ideja i mišljenja."
 
 
 
dr.sc. Matthew Sumner, MBA, HÖEGH LNG, SAD

"Interdisciplinarnost, stručnost i organiziranost samo su neke od odrednica poslijediplomskog specijalističkog studija Ekonomija energetskog sektora. Posebno bih istaknuo visoku kompetentnost predavača kao priznatih stručnjaka u svojim područjima, njihovu predanost i napore da prenesu bitna i ključna znanja polaznicima studija, te sinergiju tehno-ekonomskih znanja svjetskog energetskog tržišta. Budući da imam i MBA s najboljeg svjetskog sveučilišta, Harvarda, mogu prema kvaliteti, organizaciji i individualnom pristupu, svrstati ovaj studij među najbolje MBA studije trenutno na tržištu."

 
 
 
Ivan Majstorović, JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar, BiH
"MBA studij Ekonomija energetskog sektora je iznimno dobro organiziran studij koji obuhvaća širok opseg znanja iz područja energetike. Predavači su stručni, dostupni i potiču rasprave sudionika tijekom predavanja. Studij se sastoji od skupine obveznih i izbornih kolegija koje studenti biraju prema vlastitim interesima i smjeru u kojem se žele dalje usavršavati. Organizirana neformalna druženja polaznika Studija omogućuju dodatnu komunikaciju, ali i mogućnost razmjenjivanja znanja u opuštenoj atmosferi. Studij bih toplo preporučio svima koji imaju želju za daljnjim usavršavanjem u energetici."
 
 
Fidan Kuraja, USAID REPOWER projekt, M&E specijalist, AECOM, Kosovo
"MBA program – Ekonomija energetskog sektora uistinu obuhvaća sve aspekte energetskog sektora. Moj profesionalni angažman vezan je za projektno financiranje što sam uspio odlično uklopiti sa znanjima koja sam stekao tijekom studija. Predavanja i radionice strukturirane su na takav način da uistinu prenose znanje, teme su dobro strukturirane i poduprijete empirijskim primjerima. Čvrsto vjerujem da bilo tko, bez obzira na njihovu akademsku naobrazbu, može uz malo truda uspješno pratiti predavanja, jer predavači, a posebno uvodni predmeti, objašnjavaju sadržaj na način koji je svakome blizak i prihvatljiv. Predavanja su uvijek vezana za aktualna globalna događanja, a često se tijekom predavanja održavaju živahne rasprave, što doprinosi dubinskom razumijevanju tema. U potpunosti preporučujem MBA Ekonomija energetskog sektora gdje je profesionalni rast i razvoj gotovo zajamčen."
 
 
Ratimir Orešković, PSP, predsjednik Uprave, PLINACRO, bivši član Uprave, Hrvatska 
"Moja motivacija da krenem ponovno studirati, bio  je ovaj zanimljivo koncipiran specijalistički studij ekonomije energetskog sektora. Odlična kombinacija obaveznih i izbornih predmeta pomogla mi je proširiti znanja iz područja ekonomije, koja nama tehničke struke često nedostaje u obavljanju menadžerskog posla na vodećim pozicijama. Profesori predavači su odabrani po kriteriju visoke stručnosti i odlične suradnje sa polaznicima. 
Kolege polaznici su bili sjajni, pratili predavanja sa velikim interesom i bili u interakciji sa predavačima. Jednom riječju, velika preporuka za sve željne dodatnog znanja iz ekonomije energetike!
"
 
 

Danijel Ilić, HEP-ODS, Direktor Elektroslavonija Osijek, HEP Plin, predsjednik Nadzornog odbora, Hrvatska 
"MBA studij Ekonomija energetskog sektora otvorio mi je nove poglede na energetski sektor kroz ekonomiju. Ovo mi je posebno važno budući da sam na čelu poduzeća čija je primarna djelatnost distribucija i opskrba električnom energijom. Predavanja su mi uvelike pomogla stvoriti širu sliku energetskog okruženja naše regije, Europe ali i cijelog svijeta. Razvoj današnjeg svjetskog gospodarstva je nemoguć bez razvoja energetskog sektora, novih interkonekcijskih električnih vodova, plinskih i naftnih koridora ali i novih proizvodnih kapaciteta koji isto podržavaju. Sve nabrojano obrađeno je s ekonomskog gledišta uz brojne profesore i goste predavače iz raznih ustanova koji se bave ovom problematikom.Predavanja su dinamična i zanimljiva. Obostrana komunikacija tijekom predavanja dopušta studentima sudjelovanje u samom predavanju te iznošenje svojih viđenja na predmetnu temu kao i rasprave sa ostalim sudionicima predavanja.Srdačno preporučam kolegij za sve koji žele shvatiti i naučiti kako energetski sektor funkcionira gledano kroz oči ekonomista."

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se