Iskustva polaznika

Iskustva polaznika

Budući da radim u Zadruzi za etično financiranje koja je osnovana s ciljem osnivanja etične banke u Hrvatskoj, želim svoje dosadašnje znanje iz područja ekonomije nadopuniti specifičnim znanjima s područja financija. Novootvoreni Poslijediplomski specijalistički studij Financije s odličnom kombinacijom obveznih i izbornih kolegija se pokazao kao dobra prilika za daljnje usavršavanje u tom smjeru. Voditeljica studija nam je uvijek na raspolaganju za odgovore na pitanja i probleme. Iznimno motivirajuće djeluje neposrednost predavača prema nama studentima koji su visoko profesionalni s bogatim praktičnim iskustvom. Studij je zaista za svaku preporuku. 
 
Ana Smoljak, Zadruga za etično financiranje, voditeljica projekata i ureda, polaznica 1. generacije
 
 
 
 

Poslijediplomski specijalistički studij Financije pomogao mi je da proširim svoje teorijsko i praktično znanje iz područja financija i omogućio da odslušam kolegije i sadržaje s kojima se na prethodnim razinama studija nisam imao priliku susresti.
Upoznao sam predavače različitih stručnih profila sa Sveučilišta u Rijeci i iz prakse, kao i profesore s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.
Sadržaj ovog studija omogućuje mi dodatnu konkurentsku prednost na tržištu rada.

Igor Banović, polaznik 1. generacije

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se