Iskustva polaznika

Iskustva polaznika

Maja Tomažić Jakumatović, Albonakommerce d.o.o., direktorica
Onome tko želi ulagati u svoje poslovanje preporučila bih konstantno educiranje, a razmjena znanja na poslijediplomskom studiju je dragocjena upravo zbog zrelosti polaznika, smjernica profesora te zanimljivih i različitih stajališta koja su dobrodošla u poduzetničkim pothvatima...Isto tako moram napomenuti da
su znanje i sama titula ipak dio imidža koji nosite. I konačno, u konkretnoj praksi problemske situacije, komunikacija s poslovnim suradnicima i državnom administracijom rješavaju se puno brže i s više respekta kada iza vas stoji vaše znanje i status koji nosi ova titula.

Goran Gračanin, PSHG, psiholog
Poslijediplomski specijalistički studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci nije samo učenje činjenica
okrunjeno formalnom diplomom, već proces tijekom kojega sam usvojio jedan drugačiji način razmišljanja i koji mi otvara nebrojene nove mogućnosti na tržištu. Konkretno, naučio sam postaviti svoje apstraktne ideje na sustavne, komercijalne temelje s kojima mogu graditi svoju buduću karijeru uz doprinos zajednici.

Žarko Stilin, Središnji ured HNS-a, predstojnik 
Poslijediplomski studij pruža mogućnost usavršavanja u izabranom području na inovativan, prihvatljiv i zanimljiv
način. Profesori koji su držali predavanja, seminare i ispite dali su nam maksimum znanja, iskustva i usmjerili nas u
daljnji rad.

Marina Dorčić Bartolić, De Rigo Vision Hrvatska d.o.o., Trade marketing manager
Poslijediplomski specijalistički studij marketing menadžment upisala sam iz želje za profesionalnim usavršavanjem. Danas mogu reći da je studij u potpunosti ispunio moja očekivanja i uvelike mi pomogao u poslu "Trade marketing managera za hrvatsko tržište" jedne multinacionalne kompanije. Zanimljiva predavanja vrhunskih profesora, vanjski predavači iz renomiranih hrvatskih tvrtki, rad u grupama na rješavanju slučajeva, izmjena iskustava, nezaboravni izleti i zajednička druženja spadaju samo u neke od prednosti ovog studija. Studij bih preporučila svakome tko želi nadograditi već stečena znanja i vještine te proširiti svoje znanje iz područja marketinga.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se