Izjava o digitalnoj pristupačnosti

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci obvezan je osigurati pristupačnost svoje mrežne lokacije u skladu s Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/19) kojim se prenosi Direktiva (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća.


Ova izjava primjenjuje se na mrežnu stranicu na domeni https://www.efri.uniri.hr.


Stupanj usklađenosti


Portal eUsluga je djelomično usklađen sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora te prema smjernicama norme Web Content Accessibility Guidelines ​(WCAG).

 

Nepristupačan sadržaj


Pojedini word i pdf dokumenti nisu u cijelosti nastali izvozom iz izvorišne datoteke, te trenutno nisu pristupačni. Tijekom narednih mjeseci će se nastojati  ih učiniti pristupačnim.


Podizanje razine pristupačnosti


U tijeku je provođenje dodatnih korektivnih mjera kojima će se nepristupačan sadržaj na mrežnoj stranici prilagoditi potrebama osoba s poteškoćama.

 

Priprema Izjave o pristupačnosti


Ova izjava pripremljena je temeljem samoprocjene tijela javnog sektora 22.09.2020.., sukladno Predlošku izjave o pristupačnosti koji je u skladu s Direktivom (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora. Ova izjava posljednji put je revidirana 22.09.2020.

 

Povratne informacije i podaci za kontakt:


Sve upite vezane uz pristupačnost stranice Ekonomskog fakulteta u Rijeci korisnici mogu putem elektroničke pošte: povjerenik.informiranje@efri.uniri.hr ili telefonom na broj: 051/355-127.

 

Ukoliko korisnici nisu zadovoljni odgovorima na svaku obavijest ili zahtjev za povratnim informacijama o pristupačnosti mrežnih stranica, korisnici se mogu obratiti Povjereniku za informiranje putem telefona: +385 1 4609 041 ili putem elektroničke pošte: pristupacnost@pristupinfo.hr.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više