Izjava o digitalnoj pristupačnosti

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci obvezan je osigurati pristupačnost svoje mrežne lokacije u skladu s Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/19) kojim se prenosi Direktiva (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća.

Ova izjava primjenjuje se na mrežnu stranicu na domeni https://www.efri.uniri.hr/

Stupanj usklađenosti

Portal eUsluga je djelomično usklađen sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora te prema smjernicama norme Web Content Accessibility Guidelines ​(WCAG).

 

Nepristupačan sadržaj:

Pojedini word i pdf dokumenti nisu u cijelosti nastali izvozom iz izvorišne datoteke, te trenutno nisu pristupačni. Tijekom narednih mjeseci će se nastojati  ih učiniti pristupačnim.

 Podizanje razine pristupačnosti:

U tijeku je provođenje dodatnih korektivnih mjera kojima će se nepristupačan sadržaj na mrežnoj stranici prilagoditi potrebama osoba s poteškoćama.

 

Priprema Izjave o pristupačnosti:

Ova izjava pripremljena je temeljem samoprocjene tijela javnog sektora 22.09.2020.., sukladno Predlošku izjave o pristupačnosti koji je u skladu s Direktivom (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća o pristupačnosti internetskih stranica i mobilnih aplikacija tijela javnog sektora. Ova izjava posljednji put je revidirana 22.09.2020.

 

Povratne informacije i podaci za kontakt:

Sve upite vezane uz pristupačnost stranice Ekonomskog fakulteta u Rijeci korisnici mogu putem elektroničke pošte: povjerenik.informiranje@efri.hr ili telefonom na broj: 051/355-127

 

Ukoliko korisnici nisu zadovoljni odgovorima na svaku obavijest ili zahtjev za povratnim informacijama o pristupačnosti mrežnih stranica, korisnici se mogu obratiti Povjereniku za informiranje putem telefona: +385 1 4609 041 ili putem elektroničke pošte: pristupacnost@pristupinfo.hr.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se