Karijera na dlanu - FocusON

Karijera na dlanu - FocusON

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere EFRI i Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Rijeci po prvi puta organiziraju konferenciju za studente FocusON - Karijera na dlanu!
 
Cilj konferencije jest približiti poslovni sektor studentima, ali na drugačiji način. Predstavnici poslovnog sektora prikazati će se, ne samo kao potencijalni poslodavci, već i kao mentori u razvoju specifičnih znanja i stručnih kompetencija koje zahtijeva tržište rada. Također, predstaviti će svoj programe stručnih praksi i mogućnosti zapošljavanja, ali i održati radionice o temama iz područja marketinga, financija, investiranja i PR-a.
 

Zanima te kako voditi osobne financije nakon prve plaće, a da preživiš do kraja mjeseca?  
Zanima te predmet stručan praksa u sklopu faksa? 
Pitate se kako iskoristiti sve mogućnosti društvenih mreža ili kako da vam mediji budu prijatelji?

Dođite 5. svibnja 2017. godine na Ekonomski fakultet s početkom u 10.30  u zgradu Anexa! Dobrodošli su studenti sa svih fakulteta, mladi i oni koji žele jednostavno vidjeti koje mogućnosti nude poduzeća u Rijeci.

Osim samih predavača, pripremili smo mnoštvo iznenađenja i prostora za umrežavanje! Predavači dolaze iz poduzeća: Plodine d.d., Ekonomski fakultet Rijeka, Jadrolinija, Novi list, Erste Bank, Libra!, Porezna uprava Rijeka, Solana Nin, Securitas d.o.o., Platinum Invest i Convergent Media Group.


Sudjelovanje je besplatno, a svoje mjesto rezervirajte putem linka: PRIJAVE

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se