Kick off meeting projekta CEZAR

Kick off meeting projekta CEZAR

 

Održan je Kick-off meeting u sklopu projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR"


U sklopu projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", Centar za karijere Ekonomskog fakulteta u Rijeci provodit će aktivnosti usmjerene na razvoj digitalnih, komunikacijskih i poduzetničkih vještina, studente će se educirati, osnažiti i potaknuti na kreativnost, inicijativu, rješavanje problema i donošenje odluka, a sve u svrhu razvoja kompetencija studenata preporučenih od strane Europskog vijeća te povećanja njihove zapošljivosti.

U sklopu projektnih aktivnosti, u utorak, 2. lipnja 2020. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održan je Kick-off meeting na kojemu su  postavljeni temelji za uspješnost provedbe cjelokupnog projekta CEZAR.

Kick-off meeting prvi je sastanak Ekonomskog fakulteta u Rijeci kao nositelja projekta te Hrvatske gospodarske komore kao partnera i poveznice s poslovnom zajednicom, stoga predstavlja vrlo važan susret na kojemu su predstavljeni svi sudionici projekta kao i njihove uloge u predstojećoj suradnji, dogovoreni su temeljni elementi projekta te je isplanirana njihova provedba.

 

 

 

 

Cijeli album fotografija možete pogledati OVDJE

 



U sklopu  projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", financiranog iz sredstava Europskoga socijalnog fonda, Operativnoga programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u utorak, 2. lipnja 2020. godine u 10.00 sati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održat će se 1. sastanak projektnog tima (Kick-off meeting).


Kick-off meeting je izuzetno važan prvi sastanak cijelog projektnog tima – Nositelja i Partnera, na kojemu će se dogovoriti temeljni elementi projekta te isplanirati njegova provedba. Namijenjen je upoznavanju svih sudionika i njihove uloge u predstojećoj suradnji, postavljanju temelja za uspješnost provedbe projekta te radi dobre suradnje Ekonomskog fakulteta u Rijeci i Hrvatske gospodarske komore kao poveznice s gospodarstvom i poslodavcima koji će tijekom Projekta biti uključeni u aktivnosti za ostvarenje cilja Poziva – Povećanje zapošljivosti studenata.


Poziv Kick off meeting
Dnevni red Kick off meeting 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više