Konferencija: "Brend menadžment - Od brenda do trenda"

Konferencija:

Pozivamo Vas da nam se pridružite, u petak 16. prosinca 2022. s početkom u 11 sati na Studentskoj konferenciji "Brend menadžment – Od brenda do trenda” koja će se održati u dvorani 9 Fakulteta.


Okupili smo vrhunske stručnjake od kojih ćete moći saznati najnovije informacije i trendove te sve ono što Vas zanima iz područja brend menadžmenta, a na panel raspravi doznati ćete kako sklonosti i obilježja Z generacije utječu na branding i poslovanje kompanija.

 

Program konferencije dostupan je na POVEZNICI


Svoje mjesto na konferenciji osigurajte prijavom OVDJE.

 

Napomena: Studenti koji prisustvuju i aktivno sudjeluju na konferenciji, prvenstveno u interakciji sa sudionicima panel rasprave, imat će prednost prilikom prijava za inozemno studijsko putovanje planirano u veljači 2023. godine. Ukoliko više studenata bude podjednako bodovano za sudjelovanje na konferenciji, u obzir će se uzimati red zaprimanja prijava za studijsko putovanje.


Konferencija je financirana i organizirana kao dio aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR". Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.".


Više o projektu: https://www.efri.uniri.hr/hr/projekt_cezar/323

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više