L'Oréal Brandstorm - otvorene prijave

L'Oréal Brandstorm - otvorene prijave

Počele su prijave za L'Oréal Brandstorm - jedno od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već preko 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost, usvoje nova znanja i dobiju priliku povezati se s kompanijom. Natjecanje okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i naše regije, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili L'Oréal Grupe. 

Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u svijetu profesionalne njege kose: novi proizvodi, usluge, poslovni planovi, aplikacije ili sl. koji bi unaprijedili poslovanje i korisničko iskustvo. Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku u sklopu svjetskog finala u Londonu sudjelovati u borbi za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L'Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka. 

Poziv na ovo natjecanje otvoren je za mlade do 30 godina, a zainteresirani studenti se mogu prijaviti do 25. ožujka 2024. godine, putem online platforme https://brandstorm.loreal.com/en.
 
Više informacija možete dozanti na službenoj stranici natjecanja OVDJE te kroz promo video L'Oréal Brandstorm 2024 edition is live! (youtube.com)
 


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više