Mediji o nama

 
"Na temelju podataka koje je prikupio, Gates zaključuje da će ljudi iz ova tri područja od sada biti najtraženiji: znanosti, inženjerstva i ekonomije." POSLOVNI DNEVNIK

  
 
 

 RADIO RIJEKA   
 TORPEDO MEDIA
 

 
EDUKACIJOM DO USPJEHA
 
Suradnja s lokalnom zajednicom - Edukacija za poduzetnike
 
 
RADIO TRSAT
 

 
 
DAN GUVERNERA NA EKONOMSKOM FAKULTETU U RIJECI - 15.5.
 
Ekonomski fakultet u Rijeci danas su posjetili dva čelna čovjeka HNB, aktualni guverner Boris Vujčić te dr. sc. Željko Rohatinski, guverner s najdužim stažom na poziciji glavnog čovjeka HNB-a koji je objavio svoju novu knjigu „Kriza u Hrvatskoj".
 
 
U organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, ALUMNI i Centar za karijere EFRI održano je predavanje dr. sc. Boris Vujčića, guvernera Hrvatske narodne banke.  
 
 
 

U prepunoj dvorani Aneks na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci tražilo se mjesto više jer, pored velikog interesa studenata, na predavanju su sudjelovali i predstavnici javne vlasti, poznata lica iz bankarskog sektora te brojni gospodarstvenici na čije će poslovanje najviše utjecati prelazak na euro. 

 

 

International Business Workshop – Ekonomski fakultet otvorio međunarodni program na engleskom jeziku

 
Internacionalizacija hrvatskih fakulteta projekt je od strateškog značenja koji ima za cilj poboljšanje kvalitete i relevantnosti studijskih programa, kao i cjelokupnog visokog obrazovanja. U proteklih deset godina zabilježen je visok stupanj internacionalizacije europskih visokih učilišta što je dovelo do značajnog povećanja kvalitete obrazovanja i napretka u razvoju znanstvenih istraživanja u većini zemalja Unije.
 
TORPEDO MEDIA
 

 
Rodno osjetljiv prorarčun -  Ana Marija Sikirić
 
Proračun definiramo kao rodno neutralan instrument, iako je on zapravo i politički, socijalni i razvojni instrument jer njime nacionalna vlada postavlja svoje prioritete te kako namjerava oblikovati i provoditi svoje politke i odluke. 
 
 
 


Prijediplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više