Mediji o nama

 
"Na temelju podataka koje je prikupio, Gates zaključuje da će ljudi iz ova tri područja od sada biti najtraženiji: znanosti, inženjerstva i ekonomije." POSLOVNI DNEVNIK

  
 
 

 RADIO RIJEKA   
 TORPEDO MEDIA
 

 
EDUKACIJOM DO USPJEHA
 
Suradnja s lokalnom zajednicom - Edukacija za poduzetnike
 
 
RADIO TRSAT
 

 
 
DAN GUVERNERA NA EKONOMSKOM FAKULTETU U RIJECI - 15.5.
 
Ekonomski fakultet u Rijeci danas su posjetili dva čelna čovjeka HNB, aktualni guverner Boris Vujčić te dr. sc. Željko Rohatinski, guverner s najdužim stažom na poziciji glavnog čovjeka HNB-a koji je objavio svoju novu knjigu „Kriza u Hrvatskoj".
 
 
U organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, ALUMNI i Centar za karijere EFRI održano je predavanje dr. sc. Boris Vujčića, guvernera Hrvatske narodne banke.  
 
 
 

U prepunoj dvorani Aneks na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci tražilo se mjesto više jer, pored velikog interesa studenata, na predavanju su sudjelovali i predstavnici javne vlasti, poznata lica iz bankarskog sektora te brojni gospodarstvenici na čije će poslovanje najviše utjecati prelazak na euro. 

 

 

International Business Workshop – Ekonomski fakultet otvorio međunarodni program na engleskom jeziku

 
Internacionalizacija hrvatskih fakulteta projekt je od strateškog značenja koji ima za cilj poboljšanje kvalitete i relevantnosti studijskih programa, kao i cjelokupnog visokog obrazovanja. U proteklih deset godina zabilježen je visok stupanj internacionalizacije europskih visokih učilišta što je dovelo do značajnog povećanja kvalitete obrazovanja i napretka u razvoju znanstvenih istraživanja u većini zemalja Unije.
 
TORPEDO MEDIA
 

 
Rodno osjetljiv prorarčun -  Ana Marija Sikirić
 
Proračun definiramo kao rodno neutralan instrument, iako je on zapravo i politički, socijalni i razvojni instrument jer njime nacionalna vlada postavlja svoje prioritete te kako namjerava oblikovati i provoditi svoje politke i odluke. 
 
 
 


Preddiplomski studij Diplomski studij Poslijediplomski studij Study Programs in English

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se