Međunarodni i Programski odbor

 Međunarodni i Programski odbor


 
 
MBA studij razvijen u suradnji s vodećim energetskim stručnjacima

MBA studij Ekonomija Energetskog Sektora (EES) razvijen je u bliskoj suradnji s vodećim energetskim stručnjacima iz cijelog svijeta. Cilj je bio dobiti najbolja svjetska iskustva iz područja klasične energetike ali i obnovljivih izvora energije. Individualizirani pristup, bogatstvo iskustva i znanja, te uska suradnja s energetskom industrijom kao i regulatorima energetskih djelatnosti je ono što čini ovaj program jedinstvenim u Europi. 
 


Spoj vrhunske znanosti i menadžerske prakse

MBA studij Ekonomije Energetskog Sektora jedinstven je u svom konceptu i interdisciplinarnosti te pruža vrhunski spoj najnovijih znanstvenih dostignuća i menadžerske prakse iz svijeta energetike. Predavači na svim kolegijima su vrhunski poslovni lideri iz svijeta energetike, predstavnici regulatora te stručnjaci iz područja energetike. Program koji je razvijenom u suradnji s industrijom za potrebe budućih lidera u sferi energetike su ono što čine ovaj MBA studij najboljim izborom za sve koji žele ostvariti vrhunske karijere u svijetu energetike.
 
 
 
MEĐUNARODNI SAVJETODAVNI ODBOR (International Advisory Board)
 
Funkcija međunarodnog savjetodavnog odbora (IAB) je pružiti Upravi MBA EES studija stručne savjete i strateške smjernice o ključnim strateškim aktivnostima i trendovima na međunarodnoj energetskoj sceni. Članovi IAB-a su istaknuti, međunarodno poznati stručnjaci iz energetike i akademske zajednice.
 
Članovi Međunarodnog savjetodavnog odbora:
 
 
William Polen, generalni direktor United States Energy Association, SAD

 
 
 Zhanna Belyaeva, dekanica, Ural Federal University, prije Exxon Mobile Europe, Rusija 
 
 
 
Janez Kopač, direktor Energy Community Secretariat, Austrija
 
 

Osama Jannadi, rektor University of Business and Technology, prije Saudi Aramco, Saudijska Arabija
 

 
Marcel Kramer, predsjednik Energy Delta Institute, savjetnik Uprave Energy Intelligence, član Uprave Sempra Energy, Nizozemska
 


Zoltán Áldott, bivši predsjednik uprave INA-e, Predsjednik Nadzornog odbora Slovnaft-a, Predsjednik Nadzornog odbora MOL-a, Mađarska
 


Dirk Buschle, zamjenik direktora Energy Community, Energy Chair College of Europe, Belgija
 
 
 
 Rafal Weron, Wroclaw University of Science and Technology, Poljska

 
 
Robert Uberman, bivši član uprave PKN Orlen, Polskie LNG (Swinoujscie LNG), Poljska
 
 
Jovica Budimir, Izvršni direktor za investicije, JP Srbijagas, Srbija