Međunarodni studijski posjet EFRI uspješnim poduzećima u Sloveniji i Italiji

Međunarodni studijski posjet EFRI uspješnim poduzećima u Sloveniji i Italiji

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci za svoje studente organizira međunarodni studijski posjet uspješnim poduzećima u Italiji i Sloveniji, koji će se  održati od 20. do 24. veljače 2023. godine.

 

Međunarodni studijski posjet je namijenjen upoznavanju međunarodnih konteksta poslovanja kompanija sa sjedištem u odabranim zemljama, a svi studenti imat će priliku saznati više o načinu rada naših domaćina: poduzeća RIKO, Iskra, Calzedonia, Florian te Regionalna agencija Kranj.

Pokriveni su sljedeći troškovi putovanja: prijevoz autobusom, obilasci poduzeća, noćenja i doručak u smještaju, dok studenti pokrivaju sve ostale troškove koji nisu navedeni.

Službeni jezik putovanja je engleski.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca. Broj sudionika je ograničen, a prijave se zaprimaju do utorka, 14. veljače 2023. ili do popunjenja mjesta. U slučaju popunjenja mjesta, kreira se lista čekanja. Po završetku prijava, Centar za karijere će obavijestiti sudionike, kao i one na listi čekanja, o daljnjim koracima. 

O svim detaljima puta, prijavljeni studenti bit će pravovremeno obaviješteni.

Za više informacija o nadolazećem studijskom putovanju, obratite se Centru za karijere putem e-mail adrese karijere@efri.hr.


 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više