Microsoft Learn - Global Skilling Initiative

Microsoft Learn - Global Skilling Initiative

Ekonomski fakultet u Rijeci je u suradnji sa Microsoft Hrvatska pokrenuo BusinessTech Program u okviru inicijative Microsoft Learn - Global Skilling Initiative te na taj način omogućio svojim studentima edukacije iz poznatih Microsoft programa. Microsoft programi su u potpunosti usklađeni s tržištem rada te omogućuju stjecanje novih, ali i nadogradnju postojećih znanja i vještina kroz nove i inovativne programe.

 

Svi ponuđeni programi su besplatni i dostupni preko ponuđenih linkova, a praktični dio programa je dio nastavnog procesa na izbornim predmetima"

 

U ponudi su tri programa, a opis svakoga se nalazi u nastavku.

 

DATA ANALYST, odnosno analitičari podataka omogućuju tvrtkama da maksimiziraju vrijednost svojih podatkovnih baza pomoću Microsoft Power BI-a. Analitičari podataka su odgovorni za dizajniranje i izgradnju skalabilnih modela podataka, formatiranje i transformiranje podataka uz pomoć naprednih analitičkih alata koji pružaju značajnu poslovnu vrijednost zahvaljujući vizualizaciji podataka.

 

DIGITAL MARKETING SPECIALIST, odnosno specijalist za marketing na društvenim mrežama. Edukacija pruža uvid u sve društvene platforme, omogućuje prepoznavanje ciljnog tržišta, izradu marketinškog plan e-pošte, video marketinga, optimizaciju web mjesta, iskorištavanja SEO, plaćenog SEM oglašavanja, ali i izradu marketinških izvješća putem kojih se procjenjuje cjelokupna prisutnost marke na mrežama i utvrđivanja postignutih ciljeva.

 

ARTIFICAL INTELIGENCE AI je tehnologija budućnosti koja ima široku primjenu u svim sferama javnog, privatnog i poslovnog života, a jedan od strateških načina za iskorištavanje mogućnosti AI je moderniziranje postojećih aplikacija s AI.

AI je tehnologija koja uz pomoć strojnog učenja iz velike količine nestrukturiranih podataka stvara nove izvore vrijednosti. Ispravni AI alati pomoći će korisnicima da bolje primijene svoju stručnost odnosno ubrzaju ponavljanje ciklusa učenja te na taj način pruže stvarni učinak brzinom koja nikada prije nije bila moguća.

 

 

Sve dodatne informacije kako pristupiti edukacijama, doznajte na stranici OVDJE.

 

Osim formalnog obrazovanja, nakon završenih edukacija moguće je polaganje ispita i stjecanja Microsoft certifikata.

 

Dodatne informacije:

Dr. sc. Ana Babić (ana.babic@efri.hr)

 

 

 

INFO LETAK

 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više