Misija, vizija i ključne vrijednosti

 
 
 
 
 
 
MISIJA

U  međunarodnom  poslovnom  i  znanstvenom  okruženju  obrazujemo  i  u  suradnji  sa zajednicom  razvijamo  poduzetnički  orijentirane  i  društveno  odgovorne  lidere,  menadžere  i istraživače i tako doprinosimo razvoju društva i znanosti. VIZIJA

Integriranost u europski prostor visokog obrazovanja i europski istraživački prostor te pružanje snažne potpore razvoju gospodarstva. Integriranost se očituje kroz konkurentnost studijskih programa, razmjenu studenata, akademskog i administrativnog osoblja, zajedničke međunarodne studijske i istraživačke projekte. 
Potpora gospodarstvu se ostvaruje kroz osmišljavanje gospodarstvu korisnih obrazovnih programa, kroz zajedničke, obostrano korisne istraživačke projekte te intenzivno uključivanje studentskih kapaciteta. Fakultet će biti prepoznat kao poželjna i pouzdana visokoobrazovna institucija, partner gospodarstvu, ostalim domaćim i inozemnim znanstvenim i obrazovnim institucijama i studentima. 
Fakultet će biti institucija koja se kontinuirano usavršava, mijenja, poboljšava s aspekta studijskih programa, istraživanja i kadrova.
 


 
 
KLJUČNE VRIJEDNOSTI  odgovornost, izvrsnost, vodstvo, ambicija, povezanost 
 
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se