Natječaj za Gooders News tim

Gooders News prva je medijska kuća u Hrvatskoj specijalizirana za pozitivne vijesti. Cilj im je promijeniti način komuniciranja medija s javnošću. Žele stvoriti "balans" između pozitivnih i negativnih vijesti, a ujedno čitatelju pružiti kvalitetan sadržaj, pozitivne vijesti, uspješne priče, zabavne blogove i ostali sadržaj informativne i zabavne tematike.

 

Sada traže osobe koje su spremne upotpuniti njihov tim!

 

Što ti nude?

Nude radno iskustvo u timu mladih ambicioznih ljudi, financirane odlaske na brojne edukacije, konferencije, a ne nedostaje ni zabave kroz razne teambuildinge i poslovne ručkove.

 

U potpunosti su fleksibilni! Nude mogućnost rada iz udobnosti doma, kafića ili pak ureda, a radno vrijeme se prilagođava fakultetskim obvezama.

 

Obaveze

Vaša je dužnost da ispunjavate obaveze u rokovima koje dogovorite svaki tjedan na zajedničkom sastanku. Ne oduzimaju više od jednog sata dnevno, a sastanke uvijek prilagođavaju obvezama studenata.

 

Ne morate biti profesionalci jer ste tamo da naučite, ali bilo bi odlično kad bi imali barem malo iskustva u segmentu tima za koji se prijavljujete.

 

Postanite dio pozitivne promjene već danas!

Ako ste ambiciozna osoba sa željom za dodatnim učenjem i usavršavanjem, odaberite sektor koji vam najviše odgovara i pridružite se Gooders News timu!

 

Pošaljite svoj CV s nazivom tima (novinarski, marketinški, projektni ili web-design ) i gradom (Zagreb ili Rijeka) na karijera@gooders-news.com.

 

 

 
 

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više