Novi karijerni kutak u EFRI knjižnici!

Novi karijerni kutak u EFRI knjižnici!

Zadovoljstvo nam je najaviti novi kutak naše knjižnice opremljen u sklopu projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR".

 

Nabavljena stručna literatura, domaćih i stranih autora, koristit će se za unapređenje modela provedbe stručne prakse za preddiplomski sveučilišni studij Ekonomije i Poslovne ekonomije te za diplomski sveučilišni studij Ekonomije. Također, služit će za unapređenje rada Centra za karijere koji pruža potporu studentima te im pomaže u stjecanju kompetencija potrebnih za završetak studija  i rani razvoj karijere.

 

Stručna literatura namijenjena je nastavnom i nenastavnom osoblju Ekonomskog fakulteta u Rijeci te studentima. Nabavom nove literature doprinijet će se razvoju digitalnih, komunikacijskih i poduzetničkih vještina, kritičkog razmišljanja, kreativnosti, inicijativa, rješavanja problema i donošenja odluka. Sve navedeno posljedično će doprinijeti razvoju studentskih kompetencija te povećanju njihove zapošljivosti.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više