O Centru za karijere

O Centru za karijere

Svakodnevno upotrjebljavanje riječi karijera, daje nam osjećaj kako točno znamo što je to. Međutim, mnogi nisu svjesni kako je karijera više od onoga čime se bave i kako njezin razvoj počinje puno prije dobivanja prvog posla.
 
Karijera je profesionalni životni put. Nikada nije dovoljno rano za početi s njezinim razvojem te se može reći, kako taj proces nikada ne završava, a od svakog pojedinca zahtjeva potpunu predanost i  upornost.
 
Kako bismo na vrijeme započeli s razvojem svoje karijere, važno si je postaviti ciljeve, osmisliti strategiju kojom ćemo ostvariti iste te krenuti u realizaciju.
 
Na tom putu, pomoći će vam Centar za karijere EFRI
 
 
VIZIJA
 
  

 Centar za karijere umrežava kreativnost i energiju studenata s iskustvom i resursima poslovnih subjekata kako bi se studenti osposobili i motivirali za kreiranje svijeta u kojem je lijepo živjeti.

 

MISIJA

U suradnji sa zajednicom organizirati i provoditi aktivnosti namijenjene ranom razvoju karijera studenata i stjecanju praktičnih znanja u svrhu povećanja zapošljivosti i konkurentnosti na tržištu rada.

 

Ciljevi Centra za karijere:

·         Povećanje zapošljivosti i konkurentnosti studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci;

·         Umrežavanje ciljnih skupina – studenata, poslodavaca i alumnija;

·         Kreiranje kulture ranog razvoja i upravljanja karijerom;

·         Stvaranje mreže potencijalnih poslodavaca;

·         Biti partner u realizaciji najboljih poslovnih ideja (studentsko poduzetništvo);

·         Poduprijeti samozapošljavanje kroz financijsku i stručnu podršku studentskim start-up-ovima

 

Pratite naše događaje i aktivnosti, a za više informacija slobodno nam se obratite na: karijere@efri.hr
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se