O studiju

O studiju

Poslijediplomski specijalistički studij Marketing menadžment predviđen je u trajanju od jedne (1) akademske godine.


Uvjeti upisa na studij
Pravo upisa na poslijediplomski studij imaju pristupnici koji su završili sveučilišni dodiplomski studij u trajanju od četiri godine (po starom programu) i studenti koji su završili diplomski studij u trajanju od pet godina (po novom programu) i postigli prosječnu ocjenu 3,5 ili više, te znaju jedan svjetski jezik.

Pristupnici s nižom prosječnom ocjenom od 3,5 mogu ostvariti pravo upisa uz pismenu preporuku dvojice nastavnika s dodiplomskog tj. diplomskog studija.

U slučaju većeg broja prijava pojedine akademske godine od optimalnog, prednost upisa imaju kandidati s boljim prosjekom ocjena na diplomskom tj. dodiplomskom studiju.


Kompetencije polaznika po završetku studija
Znanje o implementaciji marketing koncepcije u tržišnoj ekonomiji smatra se ključnim čimbenikom uspjeha profitnih i neprofitnih organizacija, velikih i organizacija manjih dimenzija. Stoga i transfer znanja koji se ostvaruje studiranjem na specijalističkom poslijediplomskom studiju Marketing menedžment polaznicima pruža mogućnosti da doprinesu napretku organizacija u kojima djeluju.


Polaznicima koji završe predmetni studij stečeno znanje tijekom studija pruža mogućnost za široki spektar razvoja i realizacije karijere na različitim poslovima i projektima marketinga kao na primjer razvoju novih proizvoda i/ili usluge, segmentaciji tržišta, stvaranju marke proizvoda, istraživanju tržišta, poslovima vezanim za plasman proizvoda i usluga, specijalizaciju u poslovnom marketingu, definiranju projekata komuniciranja s tržištem i drugo.


Akademski naziv 

Završetkom poslijediplomskog studija stječe se naziv sveučilišni/a specijalist/ specijalistica marketing menadžmenta (univ.spec.oec.) 


Cijena studija je  22.000 kn 

Mogućnost plaćanja cijene studija u rate, te putem studentskih kredita Zagrebačke banke i Erste Banke. 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se