P&G CEO challenge

P&G CEO challenge

Procter & Gamble, svjetski lidera u segmentu "Consumer packed goods" odnosno tvrtke koja je svima poznata po svojim brandovima poput Ariela, Pampersa, Gillettea, Old Spicea  i dr., objavila je natječaj  P&G CEO challenge, odnosno case study natjecanje gdje se studentima pruža prilika otići u Genevu na finale natjecanja (sve troškove pokriva Procter & Gamble). Isto tako pobjednici finala u Genevi  dobivaju kao nagradu put u Boston i  gdje će im biti ponuđen ljetni internship u kompaniji.   

Natjecanje je namijenjeno studentima 3. godine preddiplomskog studija i studentima diplomskog studija.   

Radi se o iznimnoj prilici gdje će se studenti upoznati s radom unutar kompanije te će se imati priliku dokazati, pokazati svoje znanje i zaposliti.  
 

Rok za onlinu prijavu je 26. ožujak 2017.   


Molimo sve studente koji se prijave na natjecanje da informaciju o prijavi pošalju i Centru za karijere EFRI (karijere@efri.hr)
  
Više informacija možete pronaći na sljedećim linkovima:   
CEO challenge website (details & application) 
CEO challenge FAQ

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se