Politika kvalitete

Politika kvalitete

Politika kvalitete Ekonomskog fakulteta provodi se u skladu s misijom, vizijom i ciljevima Ekonomskog fakulteta i Sveučilišta u Rijeci definiranim u Strategiji razvoja Ekonomskog fakulteta za razdoblje 2017.-2025. godine i Strategiji razvoja Sveučilišta u Rijeci 2014-2020. Fakultet je s velikim naglaskom usmjeren na implementaciju Priručnika za kvalitetu studiranja Sveučilišta u Rijeci  i Standarde i smjernice za osiguravanje kvalitete u europskom prostoru visokog obrazovanja. 

Uspostavu sustava kvalitete te nadzor nad provedbom politike kvalitete pri Ekonomskom fakultetu provodi Odbor za osiguravanje i unapređivanje kvalitete osnovan odlukom Fakultetskog vijeća.

Dokumentacija sustava upravljanja kvalitetom sadrži slijedeće:

Izjava o politici kvalitete 
Priručnik za kvalitetu ( PK-EFRI_17)
Pravilnik o sustavu osiguravanja i unapređivanja kvalitete    pročišćen tekst -11.11.2019.
Pravilnik o postupanju po provedenoj anketi studenata o evaluaciji rada nastavnika

Svi djelatnici i studenti mogu dati prijedloge putem obrasca za predlaganje korektivnih i preventivni radnji i mjera za poboljšanje - obrazac možete preuzeti OVDJE

Zainteresirani mogu dati prijedloge na sljedeći način:

• ispuniti obrazac i dostaviti Dekanu te ubaciti u sandučić u prizemlju Ekonomskog fakulteta koji se nalazi uz  oglasne ploče sa natpisom „DEKAN"
•  osobno donijeti tajniku Dekana (I. kat, soba 21)
• poslati mailom na dekanat@efri.hr , Dekan će prijedlog pročitati i u predviđenom prostoru odgovoriti komentarom, statusom prijedloga i povratnom informacijom.
 
Svi prijedlozi bit će arhivirani - predloženi, odobreni, ostvareni i odbačeni prijedlozi, a sve u svrhu kontinuiranog poboljšanja sustava upravljanja kvalitetom.


Zahvaljujemo na suradnji u poboljšanju kvalitete naše institucije.
 
 
 
Poveznice
 
Sveučilište u Rijeci - politika kvalitete
AZVO
Zakon o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju
ENQA  
 
 
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se