Postani EFRI buddy!

Postani EFRI buddy!

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci traži EFRI buddye za akademsku godinu 2018./2019.!
 
Kako sam naziv kaže, EFRI buddy je projekt kojim želimo novoj generaciji brucoša osigurati podršku starijih studenata te ih pripremiti za studentski život.
 
Prvi izazov s kojim se susreću brucoši su upisi na Fakultet. Potrebna im je pomoć i zato bi EFRI buddyi bili podrška prilikom cijelog procesa upisa na prvu godinu.
 
Kasnije, svaki EFRI buddy će biti odgovoran za jednu grupu brucoša, a imat će obavezu organizirati sastanke za svoju grupu (minimalno jedan sastanak mjesečno) kroz cijeli zimski semestar (prema potrebi manje/više) na kojima bi ih informirao o aktualnostima važnim za studiranje i studentski život. Prvi sastanak bi održali tijekom prvog tjedna nastave u ak. godini 2018./2019.
 
Svi kandidati koji se prijave, a zadovolje niže navedene uvjete, biti će pripremljeni za sva eventualna pitanja brucoša kroz edukativnu radionicu "EFRI za brucoše" o: osnovnom postupku upisa na prvu godinu preddiplomskog studija (obrasci, Studomat,..), važnim pojmovima s kojima se brucoši susreću prvi put, EFRI mogućnostima, snalaženju po Fakultetu (stručne službe, stara zgrada Fakulteta,..), itd.
 
Također, EFRI buddyi bi između sebe odabrali predstavnika koji će potom o svim eventualnim problemima i potrebama brucoša informirati Upravu, SZ EFRI, studentskog pravobranitelja ili Centar za karijere.
 
Želite postati EFRI buddy i svojim savjetom pomoći novoj generaciji brucoša u savladavanju izazova studentskog života?
 
Ispunjavate li sve NUŽNE uvjete i bar dva OSTALA uvjeta, prijavite se do 1. lipnja pomoću online obrasca dostupnog OVDJE.

 
NUŽNI UVJETI:
  • student/ica Ekonomskog fakulteta u Rijeci koji prvi (zimski) semestar ak. godine 2018./2019. ne odlazi na studij/praksu u inozemstvo (ERASMUS+, CEEPUS, sl.);       
  • student/ica s minimalnim prosjekom 3,8 i položenim svim kolegijima ;       
  • student/ica s preporukom jednog profesora te
  • obavezno pohađanje edukacije: „EFRI za brucoše" po potvrdi o odabiru za EFRI buddya.*
 
POŽELJNI UVJETI:        
  • aktivan/na u nekoj studentskoj udruzi;         
  • praktično znanje stečeno kroz rad na studentskim poslovima, projektima, natjecanjima,.. ;        
  • znanje engleskog jezika te       
  • student/ica koji će biti dostupan tijekom upisa nove generacije brucoša (nekoliko dana u srpnju i rujnu). 
 
NUDI SE:         
  • upis volonterskih sati u volontersku knjižicu         
  • Potvrda od strane Ekonomskog fakulteta u Rijeci o sudjelovanju u projektu
 

Za više informacija i sve ostale eventualne upite javite se putem maila, telefona ili osobno, Dorjani Dodić, stručnoj suradnici u Centru za karijere.
 
#efribuddy
 
 
*edukacija u trajanju od dva školska sata će se održati u tjednu od 4. do 6. lipnja, a svi odabrani kandidati će biti obaviješteni minimalno dva dana ranije o točnom terminu

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se