Postani novi EFRI buddy!

Postani novi EFRI buddy!

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci traži nove EFRI buddy-je za akademsku godinu 2019./2020.!

Nakon uspješno provedenog projekta u ak. godini 2018./2019. i prve generacije Buddy-ja, novim brucošima ponovno želimo osigurati podršku starijih studenata te ih pripremiti za studentski život.

 

Zadaća EFRI buddy-ja je organizirati sastanke za svoju grupu brucoša (minimalno jedan sastanak mjesečno) kroz cijeli zimski semestar (prema potrebi manje/više), a na kojima bi ih informirao o aktualnostima važnim za studiranje i studentski život. Prvi sastanak bi održali tijekom prvog tjedna listopada, u novoj ak. godini 2019./2020.

 

Svi kandidati koji se prijave, a zadovolje niže navedene uvjete, biti će pripremljeni za sva eventualna pitanja brucoša kroz edukativnu radionicu "EFRI za brucoše" o: važnim pojmovima s kojima se brucoši susreću prvi put, EFRI mogućnostima, snalaženju po Fakultetu (stručne službe, stara zgrada Fakulteta,..), korištenje Studomata, itd.

 

Također, svi odabrani Buddy-ji, nakon uvodnog sastanka su OBVEZNI položiti radionicu o naprednim prezentacijskim vještinama koja će se organizirati samo za njih.

  

Želite postati EFRI buddy i svojim savjetom pomoći novoj generaciji brucoša u savladavanju izazova studentskog života?

 

Tko može biti EFRI buddy?

 

UVJETI:

  • student/ica koji prvi (zimski) semestar ak. godine 2019./2020. ne odlazi na studij/praksu u inozemstvo (ERASMUS+, CEEPUS, sl.)
  • student/ica s minimalnim prosjekom 3,8 i položenim svim kolegijima
  • obvezno pohađanje edukacije „EFRI za brucoše"* i radionice** o prezentacijskim vještinama po potvrdi o odabiru za EFRI buddy-ja

 

DODATNI UVJETI:

  • aktivan/na u nekoj studentskoj udruzi
  • praktično znanje stečeno kroz rad na studentskim poslovima, projektima, natjecanjima,..
  • znanje engleskog jezika

Za prijavu je potrebno:

  •  popuniti online obrazac dostupna OVDJE i putem njega dostaviti: CV, motivacijsko pismo te ispis ocjena sa Studomata

 

 Za vrijeme i po završetku trajanja projekta, Buddy-ji će:

  • imati priliku razviti svoje prezentacijske i komunikacijske vještine te pohađati edukaciju: „EFRI za brucoše"
  • dobiti volonterske sate
  • dobiti potvrdu od strane Ekonomskog fakulteta u Rijeci o sudjelovanju u projektu

 

Rok za prijavu: 13. svibanj 2019. u 23:59 sati.

 

Za više informacija i sve ostale eventualne upite javite se putem maila, telefona ili osobno, Dorjani Dodić, stručnoj suradnici u Centru za karijere (zgrada Aneks/I kat).

 

 

 

*uvodni sastanak i radionica „EFRI za brucoše" će se održati u periodu od 21. do 24. svibnja 2019., a o točnom terminu će Buddy-ji biti obaviješteni minimalno 5 dana ranije
**radionica u trajanju od dva sata će se održati 6. i 7. lipnja, a Buddy-ji će odabrati termin na uvodnom sastanku

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se