Predavanje: "Mentori budućnosti: priprema za mentorstvo i proces mentorstva tijekom odvijanja stručne prakse" - 15. i 20. veljače 2024. na EFRI

Predavanje:

Ekonomski fakultet Sveučilišta organizira edukaciju "Mentori budućnosti: priprema za mentorstvo i proces mentorstva tijekom odvijanja stručne prakse", koja je namijenjena svim mentorima u više od 550+ partnerskih organizacija iz privatnog, javnog i neprofitnog sektora s kojima Ekonomski fakultet Sveučilišta surađuje po pitanju provedbe kolegija Stručna praksa. 
 
Edukacija će se održati uživo i online 15. i 20. veljače 2024. godine s početkom u 15 sati u dvorani Aneks Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a vodit će je Aleksandra Ignatoski, COO u Aestus računovodstvo. Uz suradnju s Ekonomskim fakultetom po pitanju provedbe stručnih praksi zadužena je za je to da razvoj aplikacije Parra i kvaliteta usluge računovodstva budu usklađeni. Diplomirala je u području menadžmenta, zbog strasti prema tehnologiji i stvaranju bavila se razvojem IT proizvoda, a potom nastavila s vođenjem operacija čitave tvrtke. 
 
Tijekom edukacije, Aleksandra će sve sudionike upoznati s pojmom mentorstva i njegovom ulogom u provedbi stručnih praksi, kao i o karakteristikama dobrih mentora te koristima stručne prakse iz aspekta mentora, studenata i organizacije. U završnom dijelu, Aleksandra će informirati sve sudionike o procesu provedbe stručne prakse, kao i što će predstaviti proces provedbi stručnih praksi u Aestus grupi.
 
Podsjećamo, od ak. god. 2023./2024., kolegij Stručna praksa postaje obavezan za sve studente završnih godina prijediplomskog i diplomskog studija Fakulteta. Fond sati za studente treće godine prijediplomskog studija iznosi 300 sati, dok fond sati za studente druge godine diplomskog studija iznosi 450 sati. 
 
Zbog ograničenog broja sudionika, prijave su obavezne putem prijavnog obrasca zaključno do 13. veljače 2024. godine u 13 sati.
 
Za sve privatne, javne i neprofitne organizacije koje trenutno nemaju realiziranu suradnju s Fakultetom po pitanju stručnih praksi studenata, a žele je realizirati, slobodno kontaktirajte:
 
Morena Simčić, bacc. admin. publ., mag. oec.
Centar za karijere EFRI
morena.simcic@efri.uniri.hr
051/355-135
 



Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više