Predstavljanje YUFE Student Journey programa na EFRIju

Predstavljanje YUFE Student Journey programa na EFRIju

Drage studentice i dragi studenti,

Trenutno je otvoren poziv za prijave na YUFE Student Journey program - priliku koju YUFE mreža 10 europskih sveučilišta nudi svojim studentima.

Pozivamo vas stoga da nam se pridružite u ovom novom programu i time steknete mogućnost da kroz YUFE pohađate online kolegije, koristite Erasmus+ mobilnost za razmjenu, učite nove jezike, stručno se usavršavate ili volontirate u zajednici diljem Europe, a sve to u skladu s vlastitim interesom, tempom i rasporedom.

S obzirom da se prijave za upis u program primaju u YUFE virtualnom kampusu do 3. studenog 2023. imat ćete priliku više o YUFE programu saznati u utorak 24.10.2023. u 10:00 sati u Aneksu našeg Fakulteta!
 
Pozivamo vas svih da nam se pridružite u utorak, a ako niste u mogućnosti doći do Aneksa, pripremili smo i Virtualnu učionicu

Više informacija o YUFE Student Journey programu možete pronaći i na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci i YUFE mreže.
Imate li pitanja i/ili nedoumica, pažljivo proučite najčešće postavljena pitanja (FAQ) [link: https://yufe.eu/faq/], a u slučaju da su vam potrebne dodatne informacije, objašnjenja ili upute slobodno se javite na: admission.yufe@uniri.hr.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više