Prijavi se na Project Management Championship!

Prijavi se na Project Management Championship!


Želiš li sa svojim kolegama osvojiti titulu najboljih studenata u području projektnog menadžmenta i provesti tri nezaboravna dana na Brijunima u lipnju natječući se s najboljim timovima iz svijeta? 

Prijavi se na Project Management Championship i predstavljaj Hrvatsku na ovom jedinstvenom svjetskom natjecanju! Project Management Championship je natjecanje koje okuplja sve studente zainteresirane za područje projektnog menadžmenta, te se odvija na nacionalnoj i međunarodnoj razini. 

Ove godine upravo je Hrvatskoj pripala ta čast da organizira svjetsko natjecanje, a kako bi tvoj tim dospio do Brijuna, potrebno je proći dvije faze nacionalnog natjecanja. Prva faza je kvalifikacijski test gdje natjecatelji kao tim (kojeg čine 3-4 studenta s istog fakulteta) odgovaraju na 100 pitanja u 100 minuta. Druga faza natjecanja je nacionalno finale gdje će se tvoj tim susresti s praktičnim poslovnim case study zadatkom, a najbolji tim odlazi na Brijune predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju. Natjecanje podržava organizacija IPMA (International Project Management Association), a organizira ogranak te organizacije IPMA Young Crew (YC) koja okuplja mlade projektne menadžere do 35 godina. Ovo natjecanje je odlična prilika za studente da se upoznaju s rješavanjem real life case study zadataka, da iskoriste teorijsko znanje iz područja projektnog menadžmenta u praksi te se predstave svjetskim stručnjacima u području projektnog menadžmenta. Registracije su otvorene od 25.02. do 05.03.2017., a kvalifikacijski test je moguće riješiti od 01.03. do 05.03.2017. 

Druga faza nacionalnog natjecanja će se održati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 18.03.2017. 

PRIJAVA
REGISTRACIJA

Više informacija možeš dobiti na web stranici YCC-a: http://youngcrew.hr/projekti/pmchampionship/ 
Također, dodatne upite pošalji voditeljici projekta Magdaleni Novak na e-mail: magdalena.novak@youngcrew.hr

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se