Prijavi se za YUFE dodatak diplomi!

Prijavi se za YUFE dodatak diplomi!

Zamisli da možeš osmisliti vlastiti kurikulum birajući između predmeta ponuđenih na bilo kojem od sveučilišta iz YUFE mreže. Možeš studirati, naučiti novi jezik, volontirati i profesionalno se usavršavati u deset različitih zemalja. Informacije o načinu organizacije vlastita individualnog iskustva učenja bit će ti nadohvat ruke, a sve aktivnosti i postignuća bit će naznačena u tvome YUFE dodatku diplomi, a u budućnosti potencijalno pravoj europskoj diplomi priznatoj u cijeloj Europi. I ti možeš biti dijelom prve skupine studenata koji će stvoriti obrise našeg Europskog sveučilišta YUFE – Mlada sveučilišta za budućnost Europe.

 

Od ponedjeljka, 30. studenog 2020. započinju prijave na kolegije koje nude sveučilišta iz YUFE mreže. Uz stjecanje iskustva studiranja na inozemnom sveučilištu, unapređenja jezičnih vještina i profesionalnog usavršavanja, pohađanjem kolegija moguće je steći YUFE dodatak diplomi (YUFE Diploma Supplement Track). 

 
Više informacija možete pronaći na stranicama YUFE Virtualnog kampusa: https://vc.yufe.eu/explore

 

S obzirom da se radi o pilot-programu, prijaviti se može samo 40 studenata sa svakog YUFE sveučilišta od kojih će izborno povjerenstvo, na temelju ispunjavanja uvjeta i procjene motivacije za sudjelovanjem, odabrati samo 10 studenata.

 

Ukoliko razmišljate o prijavi ili jednostavno želite saznati kako na najbolji mogući način pripremiti svoje motivacijsko pismo pozivamo vas na radionicu Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra koja će se održati u ponedjeljak, 30. studenoga u 16 sati putem platforme Zoom.

Prijave traju do nedjelje, 29. studenog, a prijaviti se možete putem OBRASCA

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više