Program 2023

Program 2023


 PROGRAM 
 
 
Teme panela


Refleksija na poslovno okruženje u Hrvatskoj
Cilj panel rasprave je okupiti stručnjake iz područja gospodarstva, financija i poduzetništva s ciljem analiziranja trenutnog stanja i perspektiva poslovnog okruženja u Hrvatskoj. Raspraviti će se o izazovima s kojima se susreću poduzetnici i tvrtke u Hrvatskoj te identificirati moguće pravce za poboljšanje te ključne trendove koji oblikuju poslovno okruženje u Hrvatskoj.


Budućnost održivosti: Kako ESG strategija transformira poslovanje
ESG strategija se sve više prepoznaje kao ključni element dugoročne uspješnosti i održivosti poduzeća i organizacija. Ona se odražava u donošenju poslovnih odluka koje uzimaju u obzir ekonomsku, ekološku i društvenu vrijednost. Implementacija ESG strategije može donijeti brojne prednosti, uključujući poboljšanje financijskih pokazatelja, smanjenje rizika, privlačenje investitora, poboljšanje reputacije te doprinos održivom razvoju.Cilj panel rasprave je raspraviti o važnosti ESG strategija u transformaciji poslovanja te identificirati korake koje poduzeća mogu poduzeti kako bi usvojile održive i odgovorne prakse.


Strateški projekti – izazovi i prilike
Cilj panela je raspraviti o mogućnostima, perspektivama i izazovima strateških projekata te identificirati najbolje prakse i inovativne pristupe prilikom osmišljavanja i implementacije istih. Razmotrit će se uspješni projekti, kao i oni koji su se susreli s određenim izazovima te izvući pouke i smjernice koje mogu pomoći drugim dionicima u provedbi njihovih strateških projekata.


Budućnost poslovanja: Kako umjetna inteligencija transformira način poslovanja
Panel rasprava će okupiti stručnjake koji će analizirati utjecaj umjetne inteligencije na poslovne procese i strategije te podijeliti svoja znanja, iskustva i perspektive o primjeni umjetne inteligencije u poslovnom kontekstu. U okviru rasprave raspravljati će se kako umjetna inteligencija mijenja tradicionalne poslovne modele i otvara prostor za nove prilike. Panel će identificirati ključne izazove s kojima se poduzeća suočavaju u implementaciji umjetne inteligencije, uključujući nedostatak vještina, integraciju s postojećim sustavima, upravljanje promjenama i prihvaćanje tehnologije od strane zaposlenika. Također će se raspravljati o prilikama koje se pružaju u obliku veće produktivnosti, inovacija i konkurentske prednosti.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više