Program CITY INTERNSHIPS

Program CITY INTERNSHIPS

Od 2011. godine program CITY INTERNSHIP omogućuje studentima stjecanje praktičnih vještina i  znanja.

 

U 2020. godini omogućuje stjecanje iskustva kroz 3 različita programa, u 20 gradova i u 9 područja.

 

1. Global Accelerator Program (GAP) ljetni je program koji traje osam tjedana, a održava se u Londonu i New Yorku. Studenti GAP-a polaze tečajeve, seminare i radionice koje se temelje na temi „Career Navigator" i „Business Leaders", a kako bi se maksimizirala njihova spremnost za budući karijerni put.

 

2.Program Global Explorer (GEP) nudi prilagodljivije iskustvo. Studenti mogu birati između 6 ili 12 tjednog programa (uz odgovarajuće radno vrijeme stažiranja u odabranom polju ) u jednom od 20 gradova u bilo koje doba godine (programi počinju svaki mjesec). Svi studenti GEP-a pohađaju personaliziranu internetsku verziju njihovog tečaja Karijernog usmjeravanja. Svi studenti GEP-a također uživaju redoviti pristup karijernim savjetnicima.

 

3.Remote program (RP) novi je program koji s radom kreće 2020.godine i specifičan je po tome što nudi razvoj profesionalnog iskustva kroz stažiranje na daljinu. Poput GEP-a, studenti mogu provesti u programu od 6 do 12 tjedana u jednom od 20 gradova u bilo koje doba godine.

 

Svi programi su otvoreni za studente preddiplomskog i diplomskog studija.

 

Lokacije: London, Dublin, Paris, Madrid, Barcelona, Shanghai, Tokyo, Bangkok, Hong Kong, Melbourne, Toronto, New York, Los Angeles, Paris, Washington D.C., Boston, Chicago, Miami, San Francisco, Medellin i Santiago.

 

Za detaljne informacije ispunite ovaj obrazac:

https://cityinternships.typeform.com/to/pCywfJ

 

Više informacija i prijave:

https://www.city-internships.com/


Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se