Program za mlade profesionalce Grupacije Svjetske banke

Program za mlade profesionalce Grupacije Svjetske banke

Program za mlade profesionalce je početka točka za mlade za razvoj međunarodne karijere u Grupaciji Svjetske banke koja se sastoji od tri organizacije - Međunarodne financijske korporacije (IFC), Svjetske banke i Multilateralne agencije za osiguranje investicija (MIGA).
Kroz spomenuti program, odabrani kandidati iz cijelog svijeta dobivaju vrijedno profesionalno iskustvo kroz petogodišnji ugovor na puno radno vrijeme, intenzivne treninge, mentorstva, globalne rotacije i prilike za networking.  
 
Glavni uvjeti za prijavu:
  • Rođeni 1. listopada 1990. ili kasnije
  • Završen magisterij ili doktorat iz relevantnih područja
  • Relevantno profesionalno iskustvo
  • Tečno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu 
  • Interes za temama međunarodnog razvoja
 
Mladi profesionalci se zapošljavaju iz cijelog svijeta, a prednost imaju državljani zemalja članica Grupacije Svjetske banke (poput Republike Hrvatske). Pozivamo sve kvalificirane pojedince iz različitih profesionalnih, akademskih i kulturnih sredina da se prijave.
 
Prijave traju do 15.srpnja, a više informacija potražite na na Web-u i Face-u

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se