Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja

Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja

JCI Rijeka (Međunarodna komora mladih Rijeka) poziva Vas na edukativni projekt „Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja (modul 2)" koji organizira u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom.

Projekt se održava  29. listopada 2016.g. u Gradskoj vijećnici u Rijeci s početkom u 9,30h. 

JCI ili Junior Chamber International jedna je od najvećih međunarodnih neprofitnih organizacija koja djeluje kroz više od 5.000 lokalnih organizacija u više od 110 zemalja svijeta još od 1915. godine. Okuplja 200.000 članova iz različitih društvenih sfera.  JCI je jedan od ključnih partnera UN-a čiji su članovi  vodeći svjetski i lokalni poslovni ljudi. 

U Hrvatskoj JCI djeluje kroz četiri lokalne organizacije, JCI Rijeku, JCI Zagreb i JCI Split i JCI Osijek. 

Cilj projekta Put Samuraja 2.0 – 3 enigme poslovanja (modul 2), je konkretnim i primjenjivim znanjima vrsnih stručnjaka informirati mlade poduzetnike koje su najčešće greške u poslovanju i kako ih uspješno savladati. 

Poduzetnici će dobiti odgovore na broja pitanja pitanja a osamo neka od njih su sljedeća: koje su razlike i prednosti  kod osnivanja tvrtke ili obrta; koje su vrste tvrtke ili obrta, osnove on-line marketinga; kako ih koristi za svoje usluge i proizvode, radno pravo i njegova primjena u praksi.
Projekt se sastoji od tri predavanja koja će uključivati slijedeće teme: Prednosti i razlike kod osnivanja tvrtke ili obrta, će predavati Jana Blažević-Marčelja mag.oec. 
Drugu temu iz marketinga osnove on-line marketinga, stručnjak marketinga certificirani Google partner Damjan Marković. 
Dok će se treća tema odnositi na radno pravo i njegovu primjenu u praksi koju će predavati odvjetnik Ivan Primorac.
Sudjelovanje na projektu je u potpunosti besplatno, broj sudionika ograničen na 50, prijave na: putsamuraja@gmail.com do 28.10.2016.g.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se