Radionica: „Mentori budućnosti"

Radionica: „Mentori budućnosti

U sklopu EU projekta  „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira radionicu na temu „Mentori budućnosti - program za mentore na stručnoj praksi", a koja će se održati 8. rujna 2021. godine s početkom u 9 sati putem Zoom platforme.

 

Cilj radionice je osnažiti mentore za prenošenje znanja i kompetencija studentima, budućim kolegama i novim mentorima stručne prakse u svrhu razvoja kulture stručne prakse i mentorstva.

 

Osim prilike za prenošenjem znanja potencijalnim budućim zaposlenicima, mentorstvo nosi brojne prednosti i za same mentore te im može biti prilika za izgradnju novih odnosa, sagledavanja svojih postignuća i vještina vođenja.

 

Radionica je zamišljena kao jednodnevni program te je sudjelovanje besplatno.

 

Program radionice:

1. Uvod u provedbu Stručne prakse

2. Upoznavanje s ulogom, zadaćama i obavezama mentora u procesu odvijanja stručne prakse

3. Metode učenja, poučavanja i motiviranja studenta

4. Određivanje cilja i sadržaja programa provedbe stručne prakse u poduzeću / organizaciji

5. Komunikacija sa studentom

6. Evaluacija studenta

 

Broj mjesta je ograničen, pa Vas molimo da se do 1. rujna 2021. godine prijavite  putem online obrasca dostupnog OVDJE.

 

O predavačici:

Andreja Bogdan, dipl.psiholog, prof. psihologije klinički je psiholog na  Poliklinici i Odjelu psihijatrije Županijske bolnice Čakovec te presjednica Hrvatske psihološke komore i članica Hrvatskog psihološkog društva. Tijekom svoje bogate 30-godišnje karijere dobitnica je nekoliko priznanja i nagrada za iznimni doporinos radu i promicanju struke.  Organizirala je brojne znanstvene i stručne skupove te objavila značajan broj znanstvenih i stručnih radova, kao i kreirala veliki broj programa stručnih edukacija.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više