Radionica za nastavno osoblje

Radionica za nastavno osoblje

U sklopu projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", održat će se još jedna radionica namijenjena nastavnom osoblju Ekonomskog fakulteta u Rijeci.
 
Radionica pod nazivom: "Primjena modela učenja kroz rad: Učenje zalaganjem u zajednici kao model visokoškolske nastave - suradnja s poslovnim sektorom"  održat će se 21. prosinca (ponedjeljak) s početkom u 12 sati.

Radioniicu će održati izv. prof. dr. sc. Bojana Ćulum Ilić s Filizofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Odsjeka za pedagogiju.
 
Cilj radionice jest kroz primjere primjene modela učenja kroz rad upoznati polaznike s osnovnim principima modela učenja zalaganjem u zajednici te načinima njegove (uspješne) implementacije u visokoškolsku nastavu, s fokusom na primjere koji uključuju suradnju sa poslovnim sektorom. Učenje zalaganjem u zajednici je višedimenzionalno obrazovno iskustvo u kojem studenti aktivno sudjeluju u kvalitetno osmišljenoj i organiziranoj aktivnosti u zajednici koja odgovara na prepoznate potrebe te zajednice, a zatim analiziraju svoju aktivnost i preispituju naučeno na način koji im omogućuje dublje razumijevanje sadržaja kolegija, uvažavanje doprinosa (znanstvene) discipline te snažniji osjećaj vlastite društvene odgovornosti.
 
Za sudjelovanje se možete prijaviti putem online obrasca dostupnog OVDJE.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više