Radionica za studente – Osnove pripreme i prijave EU projekata

Radionica za studente – Osnove pripreme i prijave EU projekata

U sklopu EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira radionicu na temu: "Osnove pripreme i prijave EU projekata".

 

Radionica će se održati u četvrtak, 21. listopada 2021. u dvorani Aneks Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Radionica se održava od 16 do 20 sati.

 

Cilj radionice je kroz teorijski dio, predstavljanje primjera te rješavanje zadatka dobiti uvid u to koja su sredstva iz EU dostupna za realizaciju poduzetničkih, ali i projekata javnog sektora. Studenti će imati prilike saznati kako razviti kvalitetnu projektnu ideju te ju uspješno prijaviti na natječaj.  

Na radionici će se predstaviti sljedeće:

-              EU fondovi za Republiku Hrvatsku,

-              Novi financijski okvir za razdoblje 2021.-2027.; Plan oporavka,

-              Trenutno otvoreni natječaji,

-              Primjeri uspješno provedenih projekata,

-              Smjernice za pisanje projektne prijave.

Sudionici će nakon teorijskog uvoda i praktičnih primjera, dobiti zadatak sa svim potrebnim smjernicama za njegovo rješavanje. Zadatak će biti prilagođen znanju i vještinama sudionika. Cilj zadatka je da sudionici dobiju uvid u proces razvoja i pripreme projekta. 

 

O predavačici:

Ornella Jadreškić, magistra ekonomije, voditeljica projekata u poduzeću Logoteam d.o.o.

 

Ornella je završila Ekonomski fakultet u Rijeci, a kao voditeljica europskih projekata radi gotovo 4 godine u riječkoj tvrtki Logoteam d.o.o. U svom radu najviše se bavi pisanjem i vođenjem projekata prekogranične suradnje za državna i javna tijela. Posljednje četiri godine, kao vanjska suradnica našeg Fakulteta, drži gostujuća predavanja na temu EU projekata, dok u okviru redovne nastave na kolegiju Napredna mikroekonomija drži predavanja o teoriji igara. U inozemnim znanstvenim časopisima i zbornicima do sada su objavljena tri Ornellina znanstvena rada.

 

Broj sudionika je ograničen, a prijave se zaprimaju do utorka, 19. listopada 2021. ili do popunjenja mjesta. Za radionicu se možete prijaviti putem ONLINE obrasca dostupnog OVDJE.

U slučaju popunjenja mjesta, kreira se lista čekanja. Po završetku prijava, Centar će obavijestiti sudionike, kao i one na listi čekanja, o daljnjim koracima.

 

Svi studenti koji budu sudjelovali u radionici i riješili zadatak, po završetku iste dobiti će potvrdu o pohađanju.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više