Radionica za studente "Kako se izboriti za sebe u poslovnom svijetu?" - PRIJAVE ZATVORENE

Radionica za studente

U sklopu EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira radionicu na temu: "Kako se izboriti za sebe u poslovnom svijetu?"
 
Radionica će se održati 25. siječnja s početkom u 16 sati putem Zoom platforme.
 
 
O RADIONICI:

 

Početak rada nakon završetka studija iznimno je stresan događaj, posebice ako je to ujedno i prvi posao. Novi ljudi, nova okolina i nova pravila koja trebamo vrlo brzo usvojiti dovoljan su razlog zbog kojih se možemo osjećati obeshrabreno. Na sreću, tu su razne tehnike i alati iz područja primijenjene psihologije koji nam mogu olakšati prilagodbu!

 

Polaznici će na radionici naučiti:

  • Na koji način druge ljude uvjeriti u korisnost svoje ideje
  • Kako pokazati proaktivnost i odgovornost na radnom mjestu
  • Što je asertivnost u komunikaciji i kako učinkovito komunicirati s radnim kolegama
  • Kako ostvariti utjecaj na druge ljude – bez obzira na njihove godine i radno iskustvo
  • Zbog čega je važno znati u čemu smo dobri, i kako pokazati predanost u poslu
  • Kako pregovarati na radnom mjestu

 

Broj sudionika je ograničen, a prijave se zaprimaju do petka - 22. siječnja 2021. ili do popunjenja mjesta putem ONLINE obrasca dostupnog OVDJE.

 

Svi aktivni sudionici će po završetku radionice dobiti potvrdu o pohađanju.

 

 

O PREDAVAČU:

 

Sandro Kraljević, magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o.

 

Sandro se u svom profesionalnom radu prvenstveno bavi primijenjenom poslovnom psihologijom. Studij psihologije završio je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, i sada najviše obavlja poslove iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. To su u prvom redu psihologijska procjena i razvoj djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti te poslovni treninzi i edukacije u svrhu razvoja mekih vještina. Također se bavi business i life coachingom, te općenito uslugama usmjerenima ka unaprjeđenju poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.

 

Certificirani je NLP majstor i NLP coach. Također je praktičar mindfulnessa i autogenog treninga. Posjeduje preko 50 certifikata i alata iz područja psihologijske procjene, primijenjene psihologije, razvoja ljudskih potencijala, digitalnog marketinga i brandinga.

 

Stalni je kolumnist InStore magazina, Poslovnog FM radija, Poslovnog savjetnika, portala Amazonke i časopisa Ja Trgovac. Autor je knjige Kako preživjeti u suvremenoj džungli (2020.).

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više