Realizator 2017.

Realizator 2017.

Drugu godinu za redom, u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci, održati će se Realizator – case study natjecanje koje je osmišljeno i pokrenuto kako bi se studentima približili izazovi s kojima se susreću poduzeća u realnom sektoru.
 
Razvijajući najbolja rješenja za stvarne poslovne slučajeve poduzeća: Infobip d.o.o., Jadran galenski laboratorij d.d.,Zagrebačka banka d.d., Javna ustanova Priroda i Metisa d.d., studenti i studentice dobivaju mogućnost primjene teorije u praksi te razvijanja stručnih kompetencija traženih na tržištu rada.

Prijave za natjecanje su otvorene do 2. studenoga, kada će se održati svečano otvaranje Realizatora i predstavljanje poslovnih slučajeva u prostorijama Znanstveno tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci - STEP RI (Radmile Matejčić 10, Rijeka), s početkom u 17 sati.

Za najbolje ideje osigurane su vrijedne novčane nagrade!
 
Više informacija potražite na službenim stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se