Realizator 2018.

Realizator 2018.

Realizator pruža studentima praktično iskustvo rada na rješavanju stvarnih poslovnih problema, razvijanje prezentacijskih i prodajnih vještina, podršku stručnih edukatora, povezivanje s drugim kreativnim studentima i poduzećima, te razvoj inovativnih ideja, a u ovogodišnjem izdanju prvog riječkog sveučilišnog case study natjecanja sudjeluje čak 6 poduzeća.
 
Ovogodišnja poduzeća i institucije su: Dom zdravlja Primorsko-goranske županije, Geotech d.o.o., Jadranka hoteli d.o.o., Jadran galenski laboratorij d.d., Namještaj Mima d.o.o. i Grad Rijeka. 
 
Svoje zanimljive slučajeve predstavit će vam 17. listopada u 17 sati u prostoru Step RI znanstveno-tehnologijskog parka na koje vas ovim putem svih pozivamo. Na predstavljanju ćete imati priliku upoznati se s poduzećima i poslovnim slučajevima, upitati sve što vas interesira te odabrati one vama najzanimljivije.
 
Prijaviti se mogu svi studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci, a od ove godine i studenti Veleučilišta u Rijeci. Sudjelovati mogu studenti u timovima od 2 do 4 člana, a ukoliko se prijavljujete sami, ovisno o broju takvih prijava postoji mogućnost spajanja u timove.
 
Prva tri najbolja rješenja svih poduzeća bit će novčano nagrađena u iznosu 3.000 kuna za prvo mjesto, 2.000 kuna za drugo mjesto te 1.000 kuna za treće mjesto. Osim novčanih nagrada, službeni partner projekta Step Ri, osigurao je pobjedničkim timovima službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.
 
Prijave su otvorene do 21. listopada 2018., a više informacija kao i online obrazac za prijavu potražite OVDJE.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više