Social Impact Award - predstavljanje

Social Impact Award - predstavljanje

ACT Grupa desetak godina radi na stvaranju zajednice mladih koji svoje ideje i namjere pretvaraju u akcije. Podržavaju ih u razvoju društveno poduzetničkih pothvata koji se suočavaju s najizazovnijim problemima našeg vremena.
 
Kroz SIA program, njihov cilj je povećati broj i spremnost mladih koji svoje talente koriste u stvaranju pozitivnih društvenih promjena.

Social Imapct Award program pokrenut je 2009. godine od strane Impact Hub Vienna, u partnerstvu sa Zakladom Erste i Vienna University of Economics and Business. Danas se provodi u više od 20 zemalja Europe, Azije i Afrike te obuhvaća više od 8.000 studenata i mladih godišnje. Službena web stranica programa: https://socialimpactaward.net/
 
Kako postati društveni poduzetnik? Pogledajte OVDJE
 
Predstavljanje ovogodišnjeg natjecanja u području društvenog poduzetništva održalo se 14. ožujka 2019. u 8.30 sati na Ekonomskom fakultetu u Rijeci (dvorana 8/III kat).
 

 
 
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se