StartUp inkubator Rijeka

StartUp inkubator Rijeka


Pozivamo Vas na prezentaciju projekta Grada Rijeke StartUp inkubator Rijeka, koja će se održati na Ekonomskom fakultetu u srijedu, 9.11.2016. u 9:30h u predavaoni 8/III kata u sklopu novog ciklusa prijava sedme generacije polaznika.

Korisnici Startupa su mladi ljudi, studenti i njihovi timovi koji posjeduju znanja i ideje iz područja produkt-dizajna, različitih znanstvenih i stručnih područja, informacijskih tehnologija i računalnih aplikacija. 
Startup inkubatorim osigurava korištenje prostora i infrastrukture, stručnu pomoć pri realizaciji vlastite ideje od strane mentora te pomoć u komercijalizaciji i pristupu mogućim izvorima financiranja. Usluga je za korisnike u razdoblju predinkubacije (6 mjeseci) u potpunosti besplatna. Mladi koji imaju poslovnu ideju i žele raditi na njenoj realizaciji, imaju priliku napraviti to u Startup inkubatoru. Više informacija možete vidjeti na poveznici: http://startup.rijeka.hr/ kao i na facebook stranici https://www.facebook.com/startuprijeka.

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se