Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

 Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za primanje polaznika/polaznice na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa, i to za: 


1) Stručnog suradnika/ stručnu suradnicu u Referadi za cjeloživotno učenje


Pristupnici moraju ispunjavati opće uvjete prema Zakonu o poticanju zapošljavanja (Narodne novine br. 57/12, 120/12 i 16/17) i dodatne uvjete: 


-diplomski sveučilišni studij ekonomije - VSS; magistar/ra ekonomije (mag.oec.),
-nezaposlena osoba nema više od 12 mjeseci iskustva u zvanju za koje se osposobljava.


Potrebna znanja i vještine
:
- poznavanje engleskog jezika; 
- poznavanje rada na računalu.


Prijavi na natječaj prilaže se životopis, dokaz o odgovarajućoj stručnoj spremi, dokaz o hrvatskom državljanstvu i dokaz o zadovoljavanju općih i posebnih uvjeta natječaja. Pristupnici cjelokupnu dokumentaciju dostavljaju u presliku. Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola.
Fakultet zadržava pravo da prije donošenja odluke s pristupnicima koji podnesu pravovremenu i urednu prijavu te ispunjavaju formalne uvjete natječaja održi razgovore.


Prijave na natječaj pristupnici moraju dostaviti u roku od 15 dana od dana objave ovog natječaja na adresu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Ivana Filipovića 4, 51000 Rijeka, s naznakom „PRIJAVA NA NATJEČAJ – stručno osposobljavanje za rad". 
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. 


Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.


Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se