Studentska konferencija „Mladi i EU: Mogućnosti i prilike zajedničke budućnosti“

Studentska konferencija „Mladi i EU: Mogućnosti i prilike zajedničke budućnosti“

Datum i vrijeme: četvrtak, 24. veljače 2022. godine. s početkom u 11 sati

 

Mjesto:

Zoom platforma

 

Online Studentska konferencija pod nazivom „Mladi i EU: Mogućnosti i prilike zajedničke budućnosti" okupit će u virtualnom okruženju stručnjake koji se u svojim karijerama bave politikama EU usmjerenima prema mladima, predstavnike europskih tijela, udruga, institucija te EFRI studenticu i EFRI alumni. Predavači će dati uvid u to kako današnje generacije mladih osoba predstavljaju budućnost naše zemlje i Europske unije.   

Studentska konferencija će ujedno biti i dijelom Konferencije o budućnosti Europe (KOBE) osnovane od strane Europske unije. Ova konferencija osnovana je u cilju organizacije velikog broja aktivnosti za proces otvorene, uključive i transparentne rasprave s građanima Europske unije o nizu prioriteta i izazova u oblikovanju zajedničke budućnosti, pod zajedničkim vodstvom Europske komisije, Europskoga parlamenta i Vijeća EU-a. Zaključci Konferencije očekuju se do proljeća 2022. godine, a temeljem kojih će se oblikovati smjernice za budućnost EU-a.

 

Konferencija je podijeljena u nekoliko kratkih predavanja od 25 minuta, a svi sudionici moći će postavljati i pitanja u chatu Zooma ili u komentarima ispod Facebook live prijenosa.

 

Konferencija je organizirana u sklopu EU projekta  „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci.


 




 

 


 

 

 



 

 


Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više