Studentski poduzetnički inkubator TORPEDO – panel 'Od ideje do biznisa'

Studentski poduzetnički inkubator TORPEDO – panel 'Od ideje do biznisa'

S ponosom Vam najavljujemo panel pod nazivom 'Od ideje do biznisa' u sklopu Studentskog poduzetničkog inkubatora TORPEDO. koji će se održati 24. studenog 2021. godine s početkom u 16h u dvorani Aneks (na Fakultetu). Program je osmišljen kao jedna od aktivnosti projekta CEZAR koji za cilj ima povećanje zapošljivosti studenata te je realiziran kroz suradnju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i RRA PORIN.

Namijenjen je svim studentima (preddiplomskih i diplomskih studija) Ekonomskog fakulteta koji imaju viziju i ideju za pokretanje vlastitog posla. Maksimalan broj članova u timu je četiri i u tom slučaju jedan član može biti s drugog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Cilj inkubatora je pripremiti studente za ulazak na poslovno tržište ali i doraditi i poboljšati njihove ideje kojima će se predstaviti tržištu. Uz stručno vodstvo iskusnih mentora od strane RRA PORIN, studentima će biti dostupni svi alati ali i znanja koja će im pomoći u realizaciji ideje.

Ukoliko još nisi, prijavi se na panel i osiguraj svoje mjesto u grupi https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecmg8aokEfQC_SHarS792uRQPvtdQmIDQa1KgTSUKWMxaYnA/viewform

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više