Studij na engleskom jeziku

Od akademske godine 2011/2012 EFRI izvodi studijski preddiplomski i diplomski program International Business na engleskom jeziku.
 
Internacionalizacija visokog školstva, kroz uvođenje cijelog studijskog programa na engleskom jeziku, namijenjena je ne samo stranim studentima, već i našim studentima koji su odlučili na našem Fakultetu studirati na stranom jeziku.   Studij na engleskom jeziku pomno je osmišljen te prilagođen europskom obrazovnog sustava.
 

 
Kao nosioci visokog obrazovanja i kao pioniri studija na engleskom jeziku na našem Sveučilištu, imamo obavezu i odgovornost kvalitete, koju razvijamo, unaprijeđujemo i upotpunjujemo inovacijama. 
 
Nastavni dio programa prati svjetske ekonomske trendove, dok boravak u multikulturalnoj Rijeci omogućuje razumijevanje ljudi s različitim kulturalnih pozadinama. Komunikacija s ljudima iz drugih zemalja i kultura gradi buduće lidere u svim sektorima te ruši razne stereotipe.  
 
 
 
Edukacija studenata sastoji se i od razvoja vještina i dobivanja znanja u drugačijim ambijentima,  različitim kulturama, političkim ambijentima  i društvenim sustavima, kulturnim i obrazovnim tradicijama s različitim osobnim aspiracijama i očekivanjima. 
 
Naš rad i kvaliteta prepoznati su i među studentima drugih europskih Sveučilišta kojima je EFRI prvi odabir riječkoga Sveučilišta u programima mobilnosti.  Godišnje na Fakultetu studira osamdesetak studenata  u sklopu programa ERASMUS a cilj nam je nastaviti izgrađivati kvalitetne odnose s drugim sveučilištima i konstanto raditi na unaprjeđenju kvaliteti studija.
 
Kao pravac u razvoju studijskih programa vidimo i daljnju internacionalizaciju naših programa, razvoj  kvalitete svih segmenata s posebnim naglaskom na nastavnu te znanstveno-istraživačku djelatnost. Kvaliteta i standard studija na engleskom jeziku usklađeni su sa strogim normama koje provodi Sveučilište u Rijeci, te je sukladno ciljevima određenim Ulaskom Hrvatske u EU kojim su se izjednačili uvjeti za upis studenata s Europskog područja, te su se značajno povećale mogućnosti studiranja te olakšali uvjeti upisa.
 
Interanational Business na preddiplomskom studiju - PROGRAM
Interanational Business na diplomskom studiju - PROGRAM

 
 

Kalendar

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se