Studijski posjet poduzećima u Zagreb - ZATVORENE PRIJAVE

Studijski posjet poduzećima u Zagreb - ZATVORENE PRIJAVE

-MJESTA SU POPUNJENA 
 
U sklopu EU projekta „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR", čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Centar za karijere organizira studijski posjet poduzećima u Zagreb.

 

Posjet u poduzeća L’Oréal Adria i DOK-ING Ltd. predstavlja priliku za povezivanje studenata s poduzećima koja nude prakse ili radna mjesta. Cilj posjeta je osigurati studentima uvid u poslovanje poduzeća, izazove s kojima se susreću u svakodnevnom radu, zanimljivostima projekata na kojima rade, politiku zapošljavanja i korporativne odnose te razgledati prostore poduzeća.

 

Posjet će se održati 17. veljače 2022. Sudjelovanje je besplatno te uključuje prijevoz autobusom Rijeka-Zagreb-Rijeka, ručak i vođeni obilazak poduzeća. Potrebno je posjedovati COVID potvrdu.

Na dan posjeta, okupljanje je predviđeno u 7 sati, a povratak oko 20 sati.

 

Broj sudionika je ograničen, a prijave se zaprimaju do četvrtka, 10. veljače 2022. ili do popunjenja mjesta. U slučaju popunjenja mjesta, kreira se lista čekanja. Po završetku prijava, Centar će obavijestiti sudionike, kao i one na listi čekanja, o daljnjim koracima. 

Prijavite se možete putem online obrasca dostupnog OVDJE.

 

O svim detaljima puta, prijavljeni studenti bit će pravovremeno obaviješteni.

 

L’Oréal je vodeća svjetska kozmetička kompanija prisutna u Adria-Balkan regiji više od 20 godina. L'Oréal Adria-Balkan kao dio L’Oréal Grupe na regionalnom tržištu donosi više od 20 jedinstvenih brendova koji obuhvaćaju njegu kože, njegu kose, mirise i make up u svim distribucijskim mrežama: prodajnim mjestima robe široke potrošnje, ljekarnama, drogerijama, frizerskim salonima, vlastitim brend trgovinama te putem e-trgovine. Teže pozitivnom utjecaju na zajednice u kojima su prisutni - brinu o očuvanju i zaštiti okoliša, cijene vrijednost znanosti, spolne ravnopravnosti i raznolikosti te u navedenom područjima razvijaju razne inicijative.

 

DOK-ING hrvatska je tvrtka za proizvodnju specijalnih vozila za razminiranje osnovana 1992. godine. Dizajniraju, proizvode i isporučuju visokokvalitetne robotske sustave za posebne namjene u više od 40 zemalja diljem svijeta. Osvojili su preko 100 nacionalnih i međunarodnih nagrada.

 

Za više infomacija: vanja.rubesa@efri.hr.

Kalendar

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više